Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2019. Július 09. 07:28, kedd | Sport

Többen kórházba kerültek, egy idős nőt újraélesztettek a wimbledoni tenisztornán

Többen kórházba kerültek, egy idős nőt újraélesztettek a wimbledoni tenisztornán

Egy hét alatt másodszor esett össze néző a 12-es pályán, amelyen egy 60 éves nőt újra kellett éleszteni. Mások is kórházba kerültek a kánikulában.

Kis híján tragédiába fulladt a londoni tenisztorna, miután a német Jan-Lennard Struff és az orosz Mihail Kukuskin meccsének negyedik szettjében egy néző eszméletlenül esett össze a napsütötte lelátón. Az összecsapást azonnal félbeszakították, a nézőteret kiürítették, a helyszínen tartózkodó mentők pedig azonnal a földön fekvő nő segítségére siettek – miközben a személyzet többi tagja esernyőkkel igyekezett árnyékot biztosítani a mentéshez – írja a Bors.

„Egy 60 éves nő összeesett a 12-es pálya nézőterén. Azonnal orvosi ellátásban részesült, és sikeresen újraélesztették, mielőtt a helyi kórházba szállították" – olvasható a szervezők közleményében. A hírek szerint a mentőknek defibrillátort is be kellett vetniük, hogy megmentsék a nő életét.

A torna egyik legkisebb lelátójú pályáján egyébként ez már a második ilyen eset egy hét alatt. A nyitónapon ugyanis csupán 17 perc után szintén egy néző esett össze, aki a fedetlen lelátón hőgutát kapott. Szintén az erős napsütés okozott gondot a 11-es pályán is napokkal ezelőtt, ahol egy labdaszedő fiú esett össze, akit szintén kórházba szállítottak.

Forrás: origo.hu

Kép: Illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 11:47, szerda | Sport

Eszter & Csabi a Rally Hungary-n

2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben.

2024. Április 30. 22:45, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 22:40, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa. A Balaton Park Circuit magyar vonatkozású legnagyobb sikere, Bucsi Attila szereplése a versenyhétvégén a

2024. Április 30. 19:14, kedd | Sport

Gender Tamás Junior a Circuit Du Val D\'Argenton versenypályán versenyzett

Sok nehézség ellenére is elődöntőben a franciaországi Európa-bajnokságon!