Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2019. Szeptember 06. 16:18, péntek | Bulvár

Többször is rosszul lett a temetésen L.L. Junior kisfiának édesanyja és a nagymama

Többször is rosszul lett a temetésen L.L. Junior kisfiának édesanyja és a nagymama

L.L. Junior fiát, Dávidkát ma délben temették el a Fiumei úti sírkertben. A szívszorító temetésen a kisfiú anyukája és a nagymamája is rosszul lett.

L.L. Junior hét évig élt együtt Hopp Csillával, a kapcsolatból két fiuk született. Lacika 2013-ban, Dávid, pedig 2015 szeptemberében jött világra. Dávid születése után nem sokkal Junior elhagyta a családját, de a gyerekeket utána is közösen nevelték.

A szombati tragédia után a szülők között elmérgesedett a kapcsolat, mert Junior Csillát hibáztatta, amiért a fiúk kiszaladt a piros lámpa ellenére az útra, a kocsi elé, de most úgy látszik, legalább a temetés idejére megbékéltek.

Junior, ahogy a képen is látszik, végig támogatta Csillát, akinek szüksége is volt erre, mert a szertartás alatt többször is ájulás közeli állapotba került.

Csillának széket kellett hozni, nem bírta a részvétnyilvánításokat, többször megszédült, támogatni kellett - írja a Bors.

Nemcsak Csilla, hanem Junior édesanyja is rosszul lett. Ő a kis fehér koporsó mellett esett össze - a Ripost információi szerint.

Mága Zoltán is hegedült a kisfiú temetésén

Miután Mága Zoltán szívszorító hegedűjátékkal búcsúzott a kisfiútól, megindult a tömeg, hogy elkísérjék végső nyughelyéhez Dávidkát, amikor a nagymama odalépett a koporsóhoz és váratlanul összeesett előtte.

"Dávidka, Dávidka" – kiabálta kétségbeesetten a gyászoló nagymama, akit rögtön a rokonok segítettek fel. Eközben lépett oda L.L. Junior is, aki arra kérte a hozzátartozókat, engedjék levegőhöz jutni édesanyját - írta a lap.

Forrás: origo.hu

Fotó: Polyák Attila - Origo

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 07:43, szerda | Bulvár

Folyóba zuhant és életét vesztette fényképezés közben egy 13 éves magyar fiú Norvégiában

A Bondhuselva folyóba esett és meghalt egy 13 éves magyar fiú a délnyugat-norvégiai Sunndal város mellett hétfőn, miközben fotót szeretett volna készíteni a tájról

2024. Augusztus 13. 09:21, kedd | Bulvár

Kutatás: Mérgező lehet a távol keletről rendelt ruha

A Shein nevű ultra fast fashion cég által értékesített gyerektermékekben rendkívül magas a mérgező anyagok mennyisége - állítja egy szöuli kormány által megrendelt vizsgálat.

2024. Augusztus 13. 08:02, kedd | Bulvár

Jobban van az üzbég bokszedző, akinek ünneplés közben állt le a szíve

Olimpiai bajnok tanítványa szerint már jobban van Tulkin Kilicsev, az üzbég ökölvívók szövetségi kapitánya, akinek ünneplés közben állt le a szíve a párizsi ötkarikás játékokon és újra kellett éleszteni.

2024. Augusztus 13. 07:57, kedd | Bulvár

Telefonlopás miatt menekülő férfit gázolt el a ceglédi vonat Budapesten

Telefonlopás miatt menekülő férfit gázolt halálra a Ceglédre tartó vonat hétfőn Budapesten.