Városlista
2024. augusztus 7, szerda - Ibolya

Hírek

2012. Július 31. 05:00, kedd | Bulvár
Forrás: storyonline.hu | fotó: Splash

Tom Cruise éveket öregedett

Tom Cruise éveket öregedett

Katie Holmes váratlan húzása kellett hozzá, hogy Tom Cruise végre elkezdjen öregedni.

Az elmúlt húsz évben úgy tűnt, hogy Tom Cruise soha nem fog megöregedni. Aztán Katie Holmes bejelentette, hogy válni akar, ettől pedig Tom hirtelen több évet öregedett. A halántékán megjelentek az első őszhajszálak, a borostája szintén szürkébe fordult, sőt a ráncai is mélyebbek lettek. Az ábrázata pedig láthatóan rettenetesen megviselt.

A színésznek nem csupán a harmadik házassága bukott be, de jóformán elveszítette lányát, Surit. Mindezek mellé elég sok szcientológiával kapcsolatos titkára is fény derült, amelyeket nem feltétlenül akart kiteregetni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 07. 07:59, szerda | Bulvár

Perseidák - A jövő hét elején figyelhető meg a legtöbb hullócsillag

Jövő hétfőn tetőzik a Perseida meteorraj, ekkor figyelhető meg az égbolton a legtöbb hullócsillag - közölte a Svábhegyi Csillagvizsgáló kedden az MTI-vel.

2024. Augusztus 06. 07:57, kedd | Bulvár

Indul Kapu Tibor magyar űrhajós kiképzése Houstonban

Megérkezett Houstonba hétfőre az Axiom Space Ax-4 küldetésének teljes legénysége - köztük Kapu Tibor magyar űrhajós -, hogy megkezdjék kiképzésüket - közölte a houstoni központú cég hétfőn a honlapján.

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.