Városlista
2024. augusztus 3, szombat - Hermina

Hírek

2017. Június 13. 11:06, kedd | Bulvár
Forrás: hirado.hu

Tom Cruise meglepő ajánlatot tett Nicole Kidmannek

Tom Cruise meglepő ajánlatot tett Nicole Kidmannek

Tom Cruise szeretné, ha Nicole Kidmannel ismét egymásba bolondulnának

Ez még úgy is meglepő, hogy egy közös filmről van szó.

Tom Cruise és Nicole Kidman útjai 2001-ben váltak el egymástól, addig azonban ők voltak Hollywood kedvenc párja, nem csak a való életben, de a filmvásznon is.

A színész a mai napig nem felejtette el ütős duójukat, mely a Mint a villámban, a Túl az óperenciánban, vagy a Tágra zárt szemekben is kitűnően működött, így most azzal az ötlettel kereste fel exfeleségét, hogy bólintson rá egy újabb közös filmre, melyben egy elvált párt játszanának, akik ismételten egymásba szeretnek.

A New Idea magazinnak nyilatkozó ismerős szerint Nicole alig hitt a fülének, amikor Tom feldobta neki ezt az ötletet, az pedig sokkolta, hogy túlfűtött jeleneteket kellene ismét együtt forgatniuk. Mindezek ellenére a színésznő még gondolkodik az ajánlaton, ha pedig igent mond, akkor 20 év után először tűnnek fel együtt a vásznon.

Cruise és Kidman kapcsolata nem volt túl rózsás válásuk után, melyen az sem segített, hogy van két közös örökbefogadott gyermekük, Connor Cruise és Isabella Jane Cruise. Miután a színész elvált második feleségétől, Katie Holmestól valamelyest javult a kapcsolatuk, de ezt a közös munkát nem biztos, hogy kibírná.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.

2024. Augusztus 02. 07:49, péntek | Bulvár

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát Erdélyben

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát, az Összetartozás temploma az egykori település valamennyi felekezetét képviseli.

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.