Városlista
2024. augusztus 3, szombat - Hermina

Hírek

2017. Május 24. 14:06, szerda | Bulvár
Forrás: hirado.hu

Tom Cruise nem bírta tovább magában tartani a titkot - fantasztikus hírrel szolgált

Tom Cruise nem bírta tovább magában tartani a titkot - fantasztikus hírrel szolgált

Évek óta járta a szóbeszéd, hogy folytatódik a Top Gun, most végre beigazolódott.

Tom Cruise vendége volt a minap az Australia’s Sunrise című műsornak új filmje, a Múmia kapcsán, ahol a riporter jókedvében kapta el a színészt, aki egy régóta őrzött titkot is kifecsegett, nem tudott tovább hallgatni:

„Igaz, igen igaz! Tudod mit, jövőre már el is kezdem forgatni a Top Gunt. Hihetetlen, hogy megtörténik. Te vagy az első ember, akinek elmondtam.” – nyilatkozta gyermeki izgatottsággal a színész.

Tom a Sydney Morning Herald kérdéseire is örömmel válaszolt, ők egyenesen kislányáról, Suriról kérdezték. A színész egyes pletykák szerint mégis tartja a kapcsolatot lányával, arra a kérdésre pedig, miszerint csemetéje tervezi-e, hogy egyszer majd ő is a szülei nyomdokaiba lép és a színészettel foglalkozik majd, nevetve ennyit mondott:

„Ki tudja, tényleg sosem lehet tudni.”

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.

2024. Augusztus 02. 07:49, péntek | Bulvár

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát Erdélyben

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát, az Összetartozás temploma az egykori település valamennyi felekezetét képviseli.

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.