Városlista
2024. augusztus 3, szombat - Hermina

Hírek

2017. Június 01. 08:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: hirado.hu

Tomboló cukiságfaktor: Selena Gomez és The Weeknd túláradó kapcsolata

Tomboló cukiságfaktor: Selena Gomez és The Weeknd túláradó kapcsolata

Nincs olyan, amit az énekes ne tenne meg a szépséges barátnője kedvéért.

Ha túllépünk azon a hóborton, hogy valaki azt a művésznevet adja magának, hogy A Hétvége, (még pontosabban az eredeti weekend szóból is kihagyott ’e’ betű alapján A Hétvge), akkor egy egészen kedves és szimpatikus figurát kapunk a fantázianév mögötti Abel Makkoyen Tesfaye személyében, azaz The Weekndben.

A Can’t Feel My Face sláger előadója, a 27 éves kanadai afroamerikai énekes teljesen bele van zúgva a 24 éves egykori Disney-sztár énekesnőbe Selena Gomezbe, aki ezt meg is hálálja neki, például azzal, hogy amikor csak teheti, jelen van The Weeknd (na jó, maradjunk az Abelnél) koncertjein.

Egy, a HollywoodLife-hoz eljuttatott forrás információi szerint Abel még jobban akar teljesíteni a színpadon, ha a közönség soraiban ott van Selena is. Újabb definiálhatatlan matekozás indult „Megfoghatatlan dolgok” kategóriájában, ugyanis a szemtanú szerint Abel 110%-os teljesítményt nyújtott egy bulin, amin barátnője is ott volt.

Majd így folytatta: „A legjobb férfi akar lenni Sel számára. A legjobb zenész és a legjobb barát is egyben. Büszkévé akarja tenni őt.” A párhoz közelálló másik forrás szerint pedig a minőségi idő lett a legnagyobb kincs esetükben.

„Abel folyton romantikus programokon töri a fejét Selenával kapcsolatban. Szerelmes üzeneteket ír neki, virágokat küld, főz rá és együtt választják ki kedvenc sorozataikat és filmjeiket. Úgy bánik Selenával, mint egy királynővel.”

Fotó: Abaca Press

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.

2024. Augusztus 02. 07:49, péntek | Bulvár

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát Erdélyben

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát, az Összetartozás temploma az egykori település valamennyi felekezetét képviseli.

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.