Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2024. Február 25. 11:27, vasárnap | Belföld
Forrás: Katasztróvavédelem

Tömegbaleset az M7-esen - Videó

Tömegbaleset az M7-esen - Videó

Több helyszínen több gépkocsi karambolozott a vasárnap reggeli órákban az M7-es autópálya mindkét oldalán.

A balesetekben egy autóbusz, kamionok, kisteherautók és személygépkocsik is érintettek voltak. A Balaton felé vezető sávokon, Pázmánd közelében, két helyszínen futottak egymásba járművek, míg a főváros felé, Velence és Kápolnásnyék között egy több száz méteres szakaszon történtek karambolok. A székesfehérvári, a dunaújvárosi, a sárbogárdi, a péti, a siófoki, a szigetszentmiklósi és a törökbálinti hivatásos, valamint a pázmándi és a mezőfalvai önkéntes tűzoltók, illetve a Sárvíz Önkéntes Tűzoltó Egyesült tagjai vonultak ki a balesetekhez. A műszaki mentés még a délelőtti órákban is tartott. Az egységek egyebek közt tűzoltódaru segítségével szabadítottak ki egy személyautót, amely egy kamion alá szorult.

Videó: Szabó-Bisztricz Anett, FVMKI

Címkék: baleset, közlekedés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2024. Július 16. 08:09, kedd | Belföld

Idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.