Városlista
2022. július 1, péntek - Annamária

Hírek

2010. Február 02. 13:40, kedd | Kék hírek
Forrás: HírTV

Tömeges áramlopás Nyíregyházán

Tömeges áramlopás Nyíregyházán

Többen próbálnak meg úgy könnyíteni a lakásrezsin Nyíregyházán is, hogy egyszerűen lopják az áramot. Tudja ezt a szolgáltató, ezért tartottak hétfőn közös ellenőrzést az E.ON, a rendőrség és az önkormányzat illetékesei. Tíz em

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság az E.ON-nal és a városi önkormányzattal közösen tartott hétfőn ellenőrzést az illegális áramvételezések visszaszorítására Nyíregyházán, a Keleti-lakótelepen, ahol több utca fogyasztóit ellenőrizték. Az áramlopás nemcsak a szolgáltatót károsítja, de életveszélyes is, illetve a hálózat leterhelésével a szolgáltatás minőségét is rontja, ez pedig a rendesen fizető fogyasztók számára okozhat kellemetlenségeket - közölte Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Az akció során tíz emberrel szemben tettek feljelentést.

Egyelőre nem tudni, mekkora kárt okozott a lopással egy-egy illegális fogyasztó az áramszolgáltatónak, azt ezután fogják felmérni és megállapítani. Ezeknek az adatoknak az ismeretében indít majd szabálysértési, illetve büntetőeljárást a rendőrség az elkövetőkkel szemben.

A következő hónapokban a rendszeresen ellenőrzéseket végeznek majd Szabolcs-Szatmár-Bereg megye területén az illegális fogyasztók kiszűrése érdekében.

FH


Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 01. 12:02, péntek | Kék hírek

A TEK fogta el a drogdíler apa-fia párost - videó

A szabolcsi nyomozók felkérésére a TEK munkatársai fogták el a gyanúsítottakat.

2022. Július 01. 09:01, péntek | Kék hírek

Szabadulóbuliból vissza a rácsök mögé

Öt férfi ellen indítottak eljárást a kaposvári rendőrök.

2022. Június 30. 18:09, csütörtök | Kék hírek

Megkívánta magát a kávézó teraszán a tolvaj

Egy kávézónál onanizált, bicikliket lopott, elkötött egy teherautót, amit meg is rongált, de a bácsalmási rendőrök elfogták a 41 éves helybélit.

2022. Június 30. 08:00, csütörtök | Kék hírek

Elítélték a barátnőinek életveszélyes sérüléseket okozó férfi

Első fokon 12 év börtönbüntetésre ítélte a Fővárosi Törvényszék azt a férfit, aki fiatalkorúként barátnőinek életveszélyes sérülést okozott.