Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2010. Január 11. 06:49, hétfő | Kék hírek
Forrás: Független Hírügynökség

Tömegverekedésbe fulladt a kocsmázás

Tömegverekedésbe fulladt a kocsmázás

Tömegverekedés tört ki szombaton késő délután a mátraverebélyi kocsmában, két embert kórházba szállítottak a mentők. A településen éjszakára megerősített járőrszolgálatot biztosít a rendőrség. A rendőrök szerint nincs összef

Dankóné Nagy Éva, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta: a délután négy óra körül történt kocsmai verekedést a bátonyterenyei rendőrök fékezték meg. A kórházba szállítottak állapota úgy tudni nem súlyos. Jelenleg a tanúkat hallgatják ki, a verekedés okát és az abban résztvevők szerepét vizsgálják. A településen éjszakára megerősített járőrszolgálatot biztosít a rendőrség.

A szóvivő cáfolta, hogy összefüggés lenne a szombati verekedés és a december 29-én történtekkel. Akkor két testvérre támadt rá egy öttagú banda. Az egyik megtámadott férfi, valamint 55 éves édesapja akkor könnyű sérüléseket szenvedett, az 52 éves édesanyát viszont életveszélyes koponyasérüléssel szállították kórházba. A helyszínre riasztott rendőrök pár órán belül elfogták a 14 és 27 év közti, helybéli támadókat, akik ellen életveszélyt okozó testi sértés, valamint súlyos testi sértés kísérlete miatt indult büntetőeljárás. Az öt gyanúsítottat az év első napján helyezték előzetes letartóztatásba.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.

2024. Július 11. 08:02, csütörtök | Kék hírek

Elítéltek egy orvost és asszisztensét, akik a kórházi munkájukat összemosták a magánrendeléssel

Felfüggesztett börtönt és pénzbüntetést szabott ki jogerősen a Pécsi Ítélőtábla arra a szülészorvosra, aki magánpraxisában kezelt betegeit a kórházban is pénzért látta el asszisztensével 2021-ben.