Városlista
2024. augusztus 2, péntek - Lehel

Hírek

2011. Július 08. 14:49, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Toncsi kigömbölyödött

Toncsi kigömbölyödött

Perverz zaklatójáról mesélt Bálint Toncsi az Aktív kamerái előtt. A volt szépségkirálynőt láthatóan megviselték az elmúlt időszak történései: arca nyúzottnak tűnt, és mintha néhány kilót fel is szedett volna.

 

 Nehéz időszakon megy keresztül Antónia. Volt párja Földesi-Szabó László felbukkanása megviselhette a volt szépségkirálynőt, már csak azért is, mert a hírek szerint egyáltalán nem felhőtlen a viszonyuk. A bulvármédia híradásai szerint Toncsi az, aki inkább tartaná a kapcsolatot Földesivel, a férfi pedig csak arra kéri volt szerelmét, ne nyilatkozzon róla.

Az sem könnyíti meg Antónia életét, hogy zaklatója egyre bizarrabb dolgokat kér tőle: legutóbb a bugyiját szerette volna megvásárolni. Toncsi eddig tűrt, ám most feljelentette a perverz férfit.

Az Aktív videóját látva feltűnik, hogy Toncsi megviseltebb, mint valaha, és szembetűnő, hogy néhány kiló is felugrott rá. Persze, legyenek bármilyen jók egy nő genetikai adottságai, negyven felett már csak nagy erőfeszítésekkel lehet megtartani a kifogástalan alakot, és úgy tűnik az utóbbi időben Antónia sem erre koncentrált. Ezzel együtt természetesen még mindig nagyon csinos, és a legtöbb nő ma is megirigyelheti formáit.
 

Címkék: bálint antónia

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.

2024. Augusztus 02. 07:49, péntek | Bulvár

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát Erdélyben

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát, az Összetartozás temploma az egykori település valamennyi felekezetét képviseli.

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.