Városlista
2022. május 27, péntek - Hella

Hírek

2010. Január 09. 08:03, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Tönkrement az ivásba Hasselhoff

Tönkrement az ivásba Hasselhoff

Elvesztette a legnagyobb bevételi forrását David Hasselhoff, miután kirúgtak a Csillag Születik zsűrijéből a folytonos részegeskedési miatt. Az elmúlt esztendő második féléve attól zengett, hogy David Hasselhoff miként ittasodott le áll

Most azonban talán majd elgondolkodik, hogy a fékre lépjen. A tévétársaság vezetői ugyanis kidobták az amerikai Csillag Születik zsűrijéből, mert a viselkedésével méltatlanná vált arra, hogy a show egyik jelképe legyen. Ezzel nemcsak a munkája, de a bevételei kétharmadát adó forrás is odalett, vagyis nemcsak, hogy bulizni nem lesz pénze hamarosan, de enni sem.

A Hoff azonban nem tört meg kirúgása hallatán. Szerinte gyönyörű négy évet töltött a műsorban, ami többet köszönhet neki, mint ő a szereplésnek. Valamint az ő szemszögéből nem elbocsátva lett, csak egyszerűen nem hosszabbították meg a szerződését.


Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 25. 13:00, szerda | Bulvár

Véget ért egy korszak New Yorkban

Hétfőn távolították el a 7. sugárútról a metropolisz utolsó közterületen álló, fizetős telefonfülkéjét.

2022. Május 24. 09:02, kedd | Bulvár

Vilmos herceg 40. születésnapjára ötfontos érmét bocsát ki a brit pénzverde

Ötfontos érmét bocsát ki Vilmos brit herceg 40. születésnapja alkalmából a királyi pénzverde.

2022. Május 22. 18:50, vasárnap | Bulvár

Szappanopera-sztár lett a brit trónörökös

Szappanopera-sztár lett a brit trónörökös. Károly walesi herceg édesanyja, II. Erzsébet királynő kedvéért vállalta a beugrást a BBC közszolgálati televízió legnépszerűbb, EastEnders című sorozatában.

2022. Május 17. 06:00, kedd | Bulvár

Kezdődik kedden a 75. cannes-i fesztivál

Több mint 35 ezer szakmai résztvevő és mozirajongó részvételével kedden megkezdődik a 75. cannes-i fesztivál, amelynek hivatalos programjában 21 film versenyezhet az Arany Pálmáért.