Városlista
2024. július 29, hétfő - Márta

Hírek

2010. Szeptember 04. 07:53, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Tönkreteszi magát gyilkos diétájával a díva

Tönkreteszi magát gyilkos diétájával a díva

A volt turnémenedzsere azt állítja, hogy Lady GaGa az elmúlt egy évben legalább hatszor volt kórházban a beteges fogyókúrázása miatt, ami már az egészségét is tönkretette.

 

Aki rendszeresen figyelemmel kíséri Lady GaGa munkásságát, annak biztosan feltűnt, hogy szinte fele akkora, mint amikor először fényt hozott a popvilág egére. Mindezt pedig nem kemény edzésekkel, hanem egy beteges, pusztító diétával érte el. Amikor elkezdett koncertezni, szinte csak gyorsételeket, meg chipseket evett, amitől alaposan meghízott. Amivel sem ő, sem a menedzsmentje nem volt kibékülve. Így egyik pillanatról a másikra felhagyott az étkezéssel. Ami ugyan meghozta a kívánt eredményt, és lefogyott, de a kilókkal együtt az egészsége is tovaszállt. A tavalyi rosszulléteit sem a túlhajszoltság okozta, az éhezéstől esett össze folyton. Minderről egykori turnémenedzsere, David Ciemny számolt be, akit nemrég azonnali hatállyal menesztett az extrém díva. A férfi meséje szerint az elmúlt tizenkét hónapban szállíttatta kórházba GaGát a diétája miatt.

 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült