Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2010. Június 26. 14:43, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Topless magyar szépség ihlette meg a francia művészt

Topless magyar szépség ihlette meg a francia művészt

Nicolas Glass messze földön híres furcsa műveiről, amiken a meztelen nőket és rajzfilmfigurákat pakol össze, többek közt Pápai Gyöngyit, valamint Vukot.

Nem mindennapi művészeti alkotásokon kapott helyet hazánk két ismert személyisége. Bár Nicolas Glass aligha tudta, hogy magyar alapanyagból dolgozik, amikor Pápai Gyöngyit, illetve Vukot is felhasználta, hétköznapinak aligha nevezhető műveihez. A Hugh Hefner elismerését is elnyerő modellt Amerika egyik kedvenc rajzfilm és képregény hősével, Félixszel, a macskával tette egy képre, ami igazi kulturális egyvelegnek nevezhető.


De nemcsak az élő, hanem a rajzolt vonalon is képviseltetjük magunkat Glass univerzumában, mivel Vuk is helyet kapott egy meztelen nő, illetve egy szexi rajzfilmfigura társaságában. A kollázsok megítélése a szokatlan párosítások miatt elég vegyes világszerte, de azt meg kell hagyni, hogy rendkívüliek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült