Városlista
2024. július 29, hétfő - Márta

Hírek

2010. Július 25. 07:53, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Topless motoros lett a modellből

Topless motoros lett a modellből

Kelly Brook eltökélt szándéka, hogy az összes létező élethelyzetben lefotóztassa magát mezítelenül, és most elérkeztünk a motoros túrázáshoz.

Hamarosan a Nyuszis magazinban debütálnak Kelly Brook fedetlen bájai, de előtte még hetente más kiadványokban ad egy kis ízelítőt. A legtökéletesebb angol nőnek tartott modell ezúttal motoros vadmacskának öltözött, valamint egy ponton túl vetkőzött is. Nehéz helyzet elé állatva ezzel a férfinépet, hogy Kelly-t, vagy az alatta elterülő ördögi masinát mustrálják jobban. A fotók megtekintése után pedig az a kérdés, hogy eredetileg is sivatagban kapták-e lencsevégre, vagy csak lángra kapott minden körülötte a tüzes testétől. 



A harmincéves szépség nemcsak Hugh Hefner felkérésére mondott igent, és dob le mindent magáról a közeljövőben. A hamarosan a mozikban debütáló Piranha 3D-ben ugyanis Riley Steele pornószínésznővel forgatott egy leszbikus jelenetet. A szcénában nemcsak levetkőztetik egymást a kebelcsodák, hanem egy forró csókban össze is forrnak. Mielőtt a címszereplők megtámadják őket. 


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült