Városlista
2021. szeptember 23, csütörtök - Tekla

Hírek

2010. Január 14. 13:55, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Topless mutogatta magát az őrült énekesnő

Topless mutogatta magát az őrült énekesnő

Azt hihetnénk, hogy Courtney Love észbekapott, amikor nemrég elhagyta lánya, de ő inkább teletetováltatta testét, és félmeztelenül a világ elé tárta a végeredményt. Amikor idén is megszavaztatják a népet a legjobb sztáranyukákról, ak

A Hole egykori frontasszonya a karjaira, a mellére, a mellkasára, a hasára, és a hátára rakatott virágokat, mert ezek a boldog hippi éveire emlékeztetik. Courtney az új testfestményeket azonnal a nagyvilág szemei elé is tárta a Twitteren keresztül, és ehhez persze feltétlenül félmeztelennek kellett lennie.

Eddig sem csodálkozott rajta senki, hogy a tizenhét éves Frances Bean inkább a nagyival akar élni, mint Love-val, de képes mindig újabb bizonyítékot adni gyengeelméjűségéről. Az ilyen mutatványok miatt nem vizsgálta felül a gyámhivatal a lánya kérelmét, mert tisztán látható rajta, hogy komoly gondjai vannak.

 Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 23. 15:00, csütörtök | Bulvár

Ronaldo vezet Messi előtt a kereseti listán

Cristiano Ronaldo vezeti a 2021/22-es idény legjobban kereső labdarúgóinak lajstromát Lionel Messi előtt a Forbes gazdasági magazin legfrissebb összeállításában.

2021. Szeptember 21. 13:06, kedd | Bulvár

Milák Kristóf még szokja az új légkört

Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszó, Milák Kristóf szerint új edzőjével, Virth Balázzsal elkövetkezendő időszakban elsősorban emberileg és szakmailag kell megismerniük egymást.

2021. Szeptember 20. 13:02, hétfő | Bulvár

Méhek öltek meg 63 veszélyeztetett pingvint Dél-Afrikában

Méhraj ölt meg 63 veszélyeztetett pingvint a dél-afrikai Fokvároshoz közeli tengerparton.

2021. Szeptember 17. 15:09, péntek | Bulvár

Évtizedekkel vízbe dobása után ért partot Hawaiin egy japán palackposta

Japán középiskolások dobták a tengerbe 37 éve azt a vizespalackot, amely 6 ezer kilométerrel távolabb, Hawaiin sodródott partra idén nyáron - írta The Guardian online kiadása pénteken.