Városlista
2021. május 6, csütörtök - Ivett

Hírek

2010. Január 14. 13:55, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Topless mutogatta magát az őrült énekesnő

Topless mutogatta magát az őrült énekesnő

Azt hihetnénk, hogy Courtney Love észbekapott, amikor nemrég elhagyta lánya, de ő inkább teletetováltatta testét, és félmeztelenül a világ elé tárta a végeredményt. Amikor idén is megszavaztatják a népet a legjobb sztáranyukákról, ak

A Hole egykori frontasszonya a karjaira, a mellére, a mellkasára, a hasára, és a hátára rakatott virágokat, mert ezek a boldog hippi éveire emlékeztetik. Courtney az új testfestményeket azonnal a nagyvilág szemei elé is tárta a Twitteren keresztül, és ehhez persze feltétlenül félmeztelennek kellett lennie.

Eddig sem csodálkozott rajta senki, hogy a tizenhét éves Frances Bean inkább a nagyival akar élni, mint Love-val, de képes mindig újabb bizonyítékot adni gyengeelméjűségéről. Az ilyen mutatványok miatt nem vizsgálta felül a gyámhivatal a lánya kérelmét, mert tisztán látható rajta, hogy komoly gondjai vannak.

 Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 04. 06:38, kedd | Bulvár

Hamarosan a mozikba kerül Gothár Péter új filmje

Májustól 20-tól vetítik országszerte Gothár Péter Hét kis véletlen című új filmjét, amelyet azonban a budapesti Művész és Toldi moziban, valamint több vidéki filmszínházban már május 13-tól láthat a közönség.

2021. Május 03. 08:00, hétfő | Bulvár

Megváltoztatta szabályzatát a Grammy-díjakat odaítélő amerikai lemezakadémia

Megváltoztatta szabályzatát a Grammy-díjakat odaítélő amerikai lemezakadémia: megszünteti az úgynevezett titkos bizottságokat, amelyek miatt azzal vádolták az intézményt, hogy a díjak odaítélését korrupció övezi.

2021. Május 03. 06:34, hétfő | Bulvár

Egy japán animációs film megelőzte a Mortal Kombat akciófilmet

Egy japán animációs film megelőzte a Mortal Kombat akciófilmet az észak-amerikai kasszasikerlistán.

2021. Április 30. 14:35, péntek | Bulvár

Gondozó nevel föl egy kengurukölyköt a Szegedi Vadasparkban

Gondozó nevel föl egy elárvult kölyök Bennett-kengurut (Macropus rufogriseus) a Szegedi Vadasparkban, a jövevény jó egészségnek örvend, nyáron csatlakozhat társaihoz - tájékoztatta Veprik Róbert igazgató az MTI-t.