Városlista
2024. augusztus 1, csütörtök - Boglárka

Hírek

2011. Március 23. 14:53, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Topless napozott az idősödő modell

Topless napozott az idősödő modell

Stephanie Seymour ugyan már régen nem a kevés ruhában való pózolásból él, de még mindig nem okoz neki gondot, ha nyilvánosan kell meztelenkednie.

Az elmúlt években egyvalamit szokhattunk meg Stephanie Seymourtól, ha nyaral. Vagy a külsejével, vagy a fiával való furcsa kapcsolata miatt, de mindenképp feltűnést kelt. Ez mostani vakációján sincs máshogyan. A negyvenkét esztendős egykori modell ugyanis topless élvezte a napsugarakat St. Barts szigetén, amivel alaposan felbolygatta a Karib-tengeri paradicsom életét, mivel az összes, fényképezni képes férfi azonnal ellepte a Stephanie szállásául szolgáló luxus apartman környékét. A legszerencsésebbek pedig meg is örökíthették a félmeztelen szépséget.

Axl Rose egykori múzsája persze nemcsak pucérkodással tölti idejét. Elég sokat látható férjével, Peter Branddal romantikázva is. Ami némileg meglepő, hiszen elviekben nincsenek valami jóban. Tavaly a válásukat is csak azért fújták le, mert már nem akartak többet költeni a szakításra. A pénz pedig mind a milliárdos, mind a modell értékrendjében elég előkelő helyen áll, ezért még arról is hajlandóak voltak megfeledkezni, hogy drogos utcalánynak, illetve impotens nőcsábásznak nevezték egymást az újságok hasábjain, amikor éppen külön éltek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.