Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2010. Május 27. 14:37, csütörtök | Sport
Forrás: HírTV

Torghelle újra bevenné a németek kapuját

Torghelle újra bevenné a németek kapuját

Ismételhet a magyar labdarúgó-válogatott, újra megverheti a németeket egy nagy világverseny előtt. Hat éve Torghelle Sándor góljaival idegenben nyertünk a kontinensviadalra készülő háromszoros világbajnok ellen, most szombaton a Dél-Afri

Öt újonccal készül a szombati németek elleni barátságos mérkőzésre a magyar labdarúgó-válogatott. Az U20-as világbajnoki bronzérmes együttesből Gulácsi Péter, Koman Vladimir és Németh Krisztián is bekerült a keretbe, rajtuk kívül Lázok János és Elek Ákos is most először szerepel a válogatottban. Koman Vladimir a hírTV-nek azt mondta: nagy öröm számukra, hogy behívták őket a válogatottba.


Legutóbb 2004-ben mérkőztünk meg a németekkel, akik akkor épp az Európa-bajnokságra készültek. A hat évvel ezelőtti találkozón Torghelle Sándor két góljával nyertünk. A csatár ezúttal is bevenné a németek kapuját.

A németeknél még nincs meg a vb-re utazó végleges keret, így a magyarok ellen várhatóan minden játékos bizonyítani akar majd.


Juhász Roland úgy fogalmazott, a magyar válogatott számára a mérkőzés egy „kísérletezés", hiszen a csapat nagyrészt kicserélődött, sokkal fiatalabb, és emellett a német válogatott is teljesen más lett.

A dél-afrikai világbajnokságon Németország Ausztráliával, Szerbiával és Ghánával került egy csoportba.

(hírTV)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 17. 07:51, szerda | Sport

BL-selejtező - Walesi ellenfél vár a Ferencvárosra

A The New Saints lesz a Ferencváros labdarúgócsapatának ellenfele a Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában.

2024. Július 15. 07:56, hétfő | Sport

Spanyolország negyedszer Európa-bajnok

A spanyol labdarúgó-válogatott immár egyedüli csúcstartóként negyedszer lett Európa-bajnok, miután vasárnap 2-1-re legyőzte a sorozatban második döntőjét elveszítő angol csapatot.

2024. Július 13. 10:16, szombat | Sport

Volt adok-kapok, de győzni tudtunk!

Élménybeszámoló Jobbágy Ákostól a Prešov Rally után, ahol a dobogó legtetején végeztek.