Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2014. Július 30. 13:50, szerda | Helyi
Forrás: MTI

Torlódás az M7-esen történt halálos baleset miatt

Torlódás az M7-esen történt halálos baleset miatt

Torlódás alakult ki a mindkét irányban teljes szélességében lezárt M7-es autópályán, a táskai pihenőhelynél szerda délelőtt felborult és kigyulladt üzemanyagot szállító kamion miatt. A balesetben a jármű sofőrje meghalt.

A police.hu közlése szerint a forgalmat a Nagykanizsa felé vezető oldalon a 150-es kilométerszelvényben, míg Budapest irányába a 160-as kilométerszelvényben a 7-es főútra terelik. Mivel a helyszínelés és a műszaki mentés várhatóan hosszabb időt vesz igénybe, kerülő útként mindkét irányban a 76-os és a 71-es főutat javasolják az arra közlekedőknek.

Bázelné Mihályka Szabina megyei katasztrófavédelmi szóvivő az MTI-nek arról számolt be, hogy a tűzhöz nagy erőkkel vonultak a tűzoltók. Balatonboglári, marcali, keszthelyi, kaposvári és siófoki egységeket riasztottak a helyszínre. Az arra közlekedőktől azt kérik, indulás előtt tájékozódjanak a rendőrség honlapján, illetve kísérjék figyelemmel az autópályán kihelyezett táblák balesettel kapcsolatos információit.

A fotót köszönjük olvasó tudosítónknakHosteczki Tamásnak. További képeket a Facebook oldalon várunk.

MTI Fotó: Varga György

MTI Fotó: Varga György

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 09:13, szombat | Helyi

Bejárná Miklósa Erikával a pannonhalmi bazilikát?

Olyan tárlatvezetés-sorozatot szerveztek, ahol egy-egy bencés szerzetessel és egy ismert és elismert tekintéllyel lehet bejárni a bazilikát.

2024. Április 27. 08:12, szombat | Helyi

Elkapták a győri pikóbárót

A rendőrség információi szerint az 55 éves győri férfi a megyénk egyik legismertebb kábítószer-kereskedője volt.

2024. Április 27. 07:12, szombat | Helyi

10 millió fa a Földért

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.