Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2014. Július 30. 13:50, szerda | Helyi
Forrás: MTI

Torlódás az M7-esen történt halálos baleset miatt

Torlódás az M7-esen történt halálos baleset miatt

Torlódás alakult ki a mindkét irányban teljes szélességében lezárt M7-es autópályán, a táskai pihenőhelynél szerda délelőtt felborult és kigyulladt üzemanyagot szállító kamion miatt. A balesetben a jármű sofőrje meghalt.

A police.hu közlése szerint a forgalmat a Nagykanizsa felé vezető oldalon a 150-es kilométerszelvényben, míg Budapest irányába a 160-as kilométerszelvényben a 7-es főútra terelik. Mivel a helyszínelés és a műszaki mentés várhatóan hosszabb időt vesz igénybe, kerülő útként mindkét irányban a 76-os és a 71-es főutat javasolják az arra közlekedőknek.

Bázelné Mihályka Szabina megyei katasztrófavédelmi szóvivő az MTI-nek arról számolt be, hogy a tűzhöz nagy erőkkel vonultak a tűzoltók. Balatonboglári, marcali, keszthelyi, kaposvári és siófoki egységeket riasztottak a helyszínre. Az arra közlekedőktől azt kérik, indulás előtt tájékozódjanak a rendőrség honlapján, illetve kísérjék figyelemmel az autópályán kihelyezett táblák balesettel kapcsolatos információit.

A fotót köszönjük olvasó tudosítónknakHosteczki Tamásnak. További képeket a Facebook oldalon várunk.

MTI Fotó: Varga György

MTI Fotó: Varga György

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?