Városlista
2024. március 1, péntek - Albin

Hírek

2018. Január 25. 14:00, csütörtök | Bulvár

Törőcsik Mari otthon gyógyul tovább

Törőcsik Mari otthon gyógyul tovább

Egy év kezelés után hazaengedték Törőcsik Marit a szombathelyi kórházból. Orvosai szerint az állapota kielégítő, bár még sokat kell erősödnie.

Törőcsik Mari orvosai úgy döntöttek, hogy egy éves kezelés után hazaengedik a szombathelyi Markusovszky Kórház belgyógyászati osztályáról. Az egy év alatt volt a sürgősségi és az intenzív osztályon is, most végre otthonában erősödhet.

Légzését sokáig gépekkel segítették, egy ideig mesterségesen táplálták, és ősszel még tüdőgyulladást is kapott.

A nem­zet szí­né­sze most a Ripostnak nyilatkozott állapotáról.

"Köszönöm az érdeklődést, egészen jól érzem magam. Budapestre csak biztosan sokára megyek. Most arra készülök, hogy végre hazatérek Velembe, ahol még jobban felerősödhetek" – mesélte az örömhírt a lapnak. – " Sajnos, a kezeim nagyon fájnak, most már mindkettő. Olvasnék is, de lapozni nem tudok. Ezt leszámítva nincs nagy baj. Nemrég keltem, most fázom egy kicsit."

Miután néhány órával később Törőcsik Mari hazaért, látszott rajta, hogy jót tesz neki az otthoni környezet.

"Csodálatos, hogy végre itthon lehetek! Most ebédeltem, de hamarosan ledőlök. Fárasztó volt ez a mai nap, kimerültem." – mondta a lapnak.

Forrás: origo.hu; blikk.hu

Fotó: blikk.hu- Gy. Balázs Béla

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 29. 09:45, csütörtök | Bulvár

Ebben a szobában lakott az a magatehetetlen asszony, akinek a halála miatt gyermekeivel szemben indult eljárás

Nem gondozták magatehetetlen édesanyjukat azok a 40 és 41 éves veszprémi testvérek, akik ellen emberölés bűntette miatt emelt vádat a Veszprém Vármegyei Főügyészség.

2024. Február 23. 06:00, péntek | Bulvár

Megsemmisült a Föld légkörében az ERS-2 földmegfigyelő műhold

Az előrejelzéseknek megfelelőan szerdán belépett a sűrű légkörbe és csaknem három évtized után megsemmisült az ERS-2 (European Remote Sensing Satellite-2) európai földmegfigyelő műhold - közölte a urvilag.hu hírportál.