Városlista
2024. március 1, péntek - Albin

Hírek

2017. December 29. 11:42, péntek | Bulvár

Törőcsik Mari üzent a közönségnek!

Törőcsik Mari üzent a közönségnek!

Az előzetes értesülésekkel ellentétben Törőcsik Marit három napra hazaengedték a szombathelyi kórházból, így otthon, szerettei körében tölthette a karácsonyt.

Egészségi állapotáról még mindig nem nyilatkozik a csaknem egy éve kórházban fekvő színésznő, de bentről is boldog új évet kíván mindenkinek.

Nemrég ünnepelte 82. születésnapját Törőcsik Mari, sok kollégája felköszönthette őt telefonon, de a betegágyánál csak egy-két barátját fogadta. A nemzet színészét lassan egy éve ápolják a szombathelyi kórházban. Karácsonyra azonban hazaengedték – az előzetes értesülésekkel ellentétben. Így három napot a velemi otthonában lehetett a családjával. Ezt maga nyilatkozta telefonon a Borsnak, és többek között azt is elmondta, hogy bár vissza kellett feküdnie Szombathelyre, szerencsére már jobban érzi magát.

„Egyelőre nem szeretnék interjút adni, még a legjobb barátaimnak sem nyilatkoztam, de jólesik az érdeklődés. Azt viszont szeretném elmondani: boldog új évet kívánok mindenkinek!”– üzent a Nemzet Színésze az olvasóknak.

Forrás: nlcafe.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 29. 09:45, csütörtök | Bulvár

Ebben a szobában lakott az a magatehetetlen asszony, akinek a halála miatt gyermekeivel szemben indult eljárás

Nem gondozták magatehetetlen édesanyjukat azok a 40 és 41 éves veszprémi testvérek, akik ellen emberölés bűntette miatt emelt vádat a Veszprém Vármegyei Főügyészség.

2024. Február 23. 06:00, péntek | Bulvár

Megsemmisült a Föld légkörében az ERS-2 földmegfigyelő műhold

Az előrejelzéseknek megfelelőan szerdán belépett a sűrű légkörbe és csaknem három évtized után megsemmisült az ERS-2 (European Remote Sensing Satellite-2) európai földmegfigyelő műhold - közölte a urvilag.hu hírportál.