Városlista
2022. november 26, szombat - Virág

Hírek

2012. Február 01. 07:30, szerda | Helyi
Forrás: MTI

Törökországba utazik edzőtáborozni a Győri ETO: nehéz ellenfelek ellen készülnek

Törökországba utazik edzőtáborozni a Győri ETO: nehéz ellenfelek ellen készülnek

24 mezőnyjátékossal és három kapussal szerdán utazik törökországi edzőtáborozásra a Győri ETO FC labdarúgócsapata, Csertői Aurél tanítványai nehéz ellenfelek ellen készülnek az OTP Bank Liga tavaszi idényére.

Az indulás előtt kedden tartott sajtótájékoztatón Horváth Cs. Attila klubmenedzser összefoglalta, kik érkeztek, illetve távoztak a Rába-partiaktól. Új igazolásként Varga Roland (Brescia) és Pátkai Máté (MTK) folytatja pályafutását az ETO-ban, s rajtuk kívül más játékos megszerzését nem tervezi az együttes.

A távozók közül Nicolas Ceolin fél évre kölcsönbe Kispestre került, Berde István pedig Gyirmótra igazolt. Andre Lamas már korábban távozott, Arsene Copa Szigetszentmiklósra tart, az ősszel Pápán kölcsönben szerepelt Lasa Totadze pedig Grúziában talált magának új csapatot. A klub tervei szerint további két játékost ad majd kölcsön Mihai-Onisor Nicorec és Giorgi Ganugrava személyében.

„A felkészülés közepén tartunk, most következik a taktikai, technikai elemek magasabb szintre emelése. A formába hozás és a harc a csapatba kerülésért - mondta Csertői Aurél vezetőedző. Az edzőmérkőzéseken dől majd el, kikre számíthatunk a bajnokságban kezdőként. Nagyon nehéz mérkőzéseket játszunk, amelyekre fejben és fizikálisan is fel kell készülnünk. Azt szeretném, hogy a játékosok folyamatos nyomás alatt legyenek, s legjobb tudásukat nyújtsák a felkészülési mérkőzéseken, ezért is választottunk jó csapatokat ellenfélnek."

Az ETO a tervek szerint négy találkozót vív Belekben, az ellenfelek között található az orosz és a cseh élvonalbeli bajnokság hatodik, valamint az ukrán bajnokság harmadik helyezettje, továbbá a moldovai bajnokság listavezetője. A zöld-fehérek jelenleg az OTP Bank Liga második helyén állnak négy ponttal lemaradva a listavezető Debrecen mögött.

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 26. 09:15, szombat | Helyi

Fókuszban a tudomány és a tehetség

Tehetségnapot, illetve Tudományos és Művészeti Diákköri konferenciát tartottak a győri Széchenyi István Egyetemen.

2022. November 26. 08:26, szombat | Helyi

Megnyílt a Jótékonysági Faház

Megnyílt az Adventi Jótékonysági Faház Győrben.

2022. November 26. 08:16, szombat | Helyi

Élelmiszergyűjtés

A Győri Egyházmegyei Karitász a Magyar Élelmiszerbank Egyesület közös gyűjtést szervezett november 18-20-a között két győri élelmiszerüzletben.

2022. November 26. 07:15, szombat | Helyi

Semjén Zsolt tartott fórumot Csornán

Legalább négyezer milliárd forintnyi veszteséget okozott eddig a magyar költségvetésnek az Európai Unió elhibázott szankciós politikája – jelentette ki Semjén Zsolt szerdán Csornán.