Városlista
2024. augusztus 7, szerda - Ibolya

Hírek

2014. Február 21. 12:33, péntek | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Törvény kezére adnák az Orbán lányt

Törvény kezére adnák az Orbán lányt

Többen követelik, hogy büntessék meg, ahogyan akárki mást.

A Borsonline olvasóit megosztotta a vezetés közben telefonáló Orbán Ráhel. Volt, aki szerint büntetést érdemel, mások szerint pedig nincs értelme ilyen dolgokba belekötni, mert sokan mások is ezt csinálják.

Óriási vihart kavart az interneten Orbán Viktor miniszterelnök lányának, Orbán Ráhelnek a fotója. A képen a kormányfő legnagyobb gyermeke látható, amint vezetés közben telefonált. Szavazóink közül 39 százalék gondolta úgy, hogy a szabály, az szabály, vagyis büntetni kellene Orbán lányát.

Harmincegy százalék is egyetértett a büntetésben, ráadásul szerintük a miniszterelnök gyermekének még inkább oda kellene figyelnie az ilyenekre. A többiek – összesen harminc százalék – viszont úgy gondolta, hogy nem kell a büntetés, többségük szerint úgyis mindenki telefonál autóvezetés közben.

A kommentelők körében szintén hasonló volt a megosztottság, ott sokan büntetést követeltek a miniszterelnök lányának, mások szerint pedig nincs semmi értelme az ilyen dolgokba belekötni, mert ezrek telefonálnak vezetés közben mindennap.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 06. 07:57, kedd | Bulvár

Indul Kapu Tibor magyar űrhajós kiképzése Houstonban

Megérkezett Houstonba hétfőre az Axiom Space Ax-4 küldetésének teljes legénysége - köztük Kapu Tibor magyar űrhajós -, hogy megkezdjék kiképzésüket - közölte a houstoni központú cég hétfőn a honlapján.

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.

2024. Augusztus 02. 07:49, péntek | Bulvár

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát Erdélyben

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát, az Összetartozás temploma az egykori település valamennyi felekezetét képviseli.