Városlista
2024. augusztus 1, csütörtök - Boglárka

Hírek

2018. Május 11. 10:14, péntek | Bulvár

Tóth Andi elhagyja az országot

Tóth Andi elhagyja az országot

Tóth Andi a tengerentúlon szeretne szerencsét próbálni: egyedül. Hisz abban, hogy a tehetségére felfigyelnek.

Andi a BorsOnline-nak nyilatkozott.

"Őszinte leszek, nem köt ide semmi. Persze a szüleim és a bátyám nagyon hiányoznak, összeszorul a szívem, ha rájuk gondolok, de a XXI. században mindegy, hogy háromszáz vagy háromezer kilométer távolságban élek tőlük. Neten napi kapcsolatban tudok lenni velük. Úgy érzem, nem köt ide, Magyarországra semmi. Ez egy aprócska piac egy tucatnyi befolyásos emberrel. Nekem ennél nagyobb tér kell, grandiózusabb terveim vannak, sokkal többet akarok, mint amit itt kaphatok. Ezért akarok tengerentúli karriert" - mondta el a fiatal énekesnő.

"Képes vagyok rá, mert tudom, mit érek. Nekem nem kell menedzser, aki csak a pénzt viszi, de igazából nem csinál semmit, és nem kell protekció sem. Szívem szerint már ma felülnék egy repülőre, és indulnék a semmibe. Nincsenek nagy igényeim, egy sátorban képes lennék megvárni, míg egy zenei kiadó meghallgatja egy dalomat és szerződést kínál. Tudom, hogy mit akarok, és ettől senki sem tántoríthat el. Ha az a feltétele egy lemeznek, hogy éjjel-nappal dolgozom, hónapokig nem alszom, akkor megteszem... Nem adnám oda magam senkinek, aki előrejutást, lemezt, karriert ajánlana egy éjszakáért cserébe! Szerintem vagyok olyan tehetséges, hogy ne kelljen ilyen megoldáshoz folyamodnom. Nem vinne rá a lélek. Aki nem ismer, annak egy nagyszájú és vagány csaj vagyok, de a lelkem egy sérülékeny kislányé, akit könnyű megsebezni. Akit nem felpumpált negyvenéves férfiak fognak megtanítani az életre, inkább egy szerény korombeli fiú, ha értik, mire gondolok" - tette hozzá.

Tóth Andi Amerikában próbál majd szerencsét.

Forrás: life.hu

Kép: Tóth Andi Facebook

Címkék: énekes, Tóth Andi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.