Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2019. Október 29. 07:43, kedd | Bulvár

Tóth Vera felesleges holmikra költötte egy luxusvilla árát

Tóth Vera felesleges holmikra költötte egy luxusvilla árát

Saját bevallása szerint egy budai luxusvilla árát költött el teljesen felesleges holmikra Tóth Vera. A Megasztár első évadának győztese így dolgozta fel a hirtelen jött gazdagságot, de ez idő alatt sokan kihasználták.

"Kedves voltam, velem bármit meg lehetett csinálni, sokan egyszerűen baleknak néztek és kihasználtak" - idézte a Blikk az énekesnőt.

"Volt időszak, amikor szórtam a pénzt. Amikor az ember jön a csóriságból, majd megkapja az első fizetését, ami klasszisokkal magasabb, mint az apámé vagy az anyámé, akkor az azért egy furcsa érzés. Emlékszem, amikor az első turném volt, nem sokkal a Megasztár után, akkor az egyik fellépésre menet bementünk a helyi hipermarketbe.
Mindent megvettem, ami a kezem ügyébe került, mert megtehettem.
Azt sem felejtem el, hogy jött velem az akkori vokalistám, aki kinézett egy felsőt ott magának, és még azt is megvettem neki. Évekig ment ez, szerintem egy budai luxusvilla árát elköltöttem így, amit most már nagyon bánok."

Az énekesnő állítja, ma már megtanult bánni a pénzzel, és jobban kezeli a barátokat is. Hosszú ideig járt pszichológushoz, aki felnyitotta a szemét. "Évekig kihasználtak, visszaéltek a jóindulatommal. A pszichológusom mondta, hogy szeretetkoldus voltam."

Forrás: origo.hu

Kép: Tóth Vera / Instagram

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.