Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Október 29. 07:43, kedd | Bulvár

Tóth Vera felesleges holmikra költötte egy luxusvilla árát

Tóth Vera felesleges holmikra költötte egy luxusvilla árát

Saját bevallása szerint egy budai luxusvilla árát költött el teljesen felesleges holmikra Tóth Vera. A Megasztár első évadának győztese így dolgozta fel a hirtelen jött gazdagságot, de ez idő alatt sokan kihasználták.

"Kedves voltam, velem bármit meg lehetett csinálni, sokan egyszerűen baleknak néztek és kihasználtak" - idézte a Blikk az énekesnőt.

"Volt időszak, amikor szórtam a pénzt. Amikor az ember jön a csóriságból, majd megkapja az első fizetését, ami klasszisokkal magasabb, mint az apámé vagy az anyámé, akkor az azért egy furcsa érzés. Emlékszem, amikor az első turném volt, nem sokkal a Megasztár után, akkor az egyik fellépésre menet bementünk a helyi hipermarketbe.
Mindent megvettem, ami a kezem ügyébe került, mert megtehettem.
Azt sem felejtem el, hogy jött velem az akkori vokalistám, aki kinézett egy felsőt ott magának, és még azt is megvettem neki. Évekig ment ez, szerintem egy budai luxusvilla árát elköltöttem így, amit most már nagyon bánok."

Az énekesnő állítja, ma már megtanult bánni a pénzzel, és jobban kezeli a barátokat is. Hosszú ideig járt pszichológushoz, aki felnyitotta a szemét. "Évekig kihasználtak, visszaéltek a jóindulatommal. A pszichológusom mondta, hogy szeretetkoldus voltam."

Forrás: origo.hu

Kép: Tóth Vera / Instagram

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.