Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2012. Március 09. 07:09, péntek | Helyi sport
Forrás: Rába ETO Futsal Club

Tovább a megkezdett úton

Tovább a megkezdett úton

Péntek este szokatlan időben lép pályára a Rába ETO. 19 óra 45 órás kezdéssel fogadja a Magvassy Mihály Sportcsarnokban a DEAC gárdáját.

A jelenleg 5. helyen álló debreceniek már biztos résztvevői a rájátszásnak, de számukra sem mindegy hányadik helyen végeznek. Tavaly éppen befértek a 8. helyre, és egy komoly párharcot vívtak az ETO-val, és ezt most el szeretnék kerülni. Az utolsó két fordulóban hazai pályán nem vitézkedtek, az utolsó pillanatban kaptak ki a Szegedtől 5-4-re, majd az utolsó pillanatban mentettek pontot hétfőn az egyetemisták ellen.

A hosszú út biztosan megviseli a holnapi ellenfelet, és az őszi mérkőzés emléke sem lehet szívderítő vagy kellemes, akkor a győriek 8-2-re győztek. Már 8-0-át is mutatott az eredményjelző, és csak az utolsó két percben tudott szépíteni a Debrecen.

A Rába ETO-nál nem léphet pályára a már hosszabb ideje sérült Dobre Gabriel mellett az ötödik sárgalapját begyűjtő Gyurcsányi Zsolt, és az Ausztriában tartózkodó Csopaki István sem. Harnisch Ákos kisebb sérüléssel bajlódik, de ő ott lesz a csapatban. Marcos Angulo győzelmet vár, mert szerinte nem lehet letérni a megkezdett útról. Látványos játékot, és gólokat vár fiaitól. Az biztos, ha megismétli szombathelyi játékát az ETO, jól fognak szórakozni a kilátogató szurkolók.

Mivel az ETO FC ugyancsak pénteken játszik a Siófokkal, így a szurkolók a meccs befejezése után kényelmesen átérhetnek a futsal bajnokira.
Játékok, értékes nyeremények várják a drukkereket, és a kilátogató családok plusz ajándékban részesülnek, a Speedfit Fitnesz terem jóvoltából.
A félidőben egy új játék bemutatója lesz látható, és erre várjuk majd a bátor jelentkezőket. A játékban résztvevő győztesnek „bearanyozzuk a hétvégéjét” a Four Gates Hungary Kft. segítségével.

Molnár Attila

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.