Városlista
2022. november 26, szombat - Virág

Hírek

2012. Március 09. 07:09, péntek | Helyi sport
Forrás: Rába ETO Futsal Club

Tovább a megkezdett úton

Tovább a megkezdett úton

Péntek este szokatlan időben lép pályára a Rába ETO. 19 óra 45 órás kezdéssel fogadja a Magvassy Mihály Sportcsarnokban a DEAC gárdáját.

A jelenleg 5. helyen álló debreceniek már biztos résztvevői a rájátszásnak, de számukra sem mindegy hányadik helyen végeznek. Tavaly éppen befértek a 8. helyre, és egy komoly párharcot vívtak az ETO-val, és ezt most el szeretnék kerülni. Az utolsó két fordulóban hazai pályán nem vitézkedtek, az utolsó pillanatban kaptak ki a Szegedtől 5-4-re, majd az utolsó pillanatban mentettek pontot hétfőn az egyetemisták ellen.

A hosszú út biztosan megviseli a holnapi ellenfelet, és az őszi mérkőzés emléke sem lehet szívderítő vagy kellemes, akkor a győriek 8-2-re győztek. Már 8-0-át is mutatott az eredményjelző, és csak az utolsó két percben tudott szépíteni a Debrecen.

A Rába ETO-nál nem léphet pályára a már hosszabb ideje sérült Dobre Gabriel mellett az ötödik sárgalapját begyűjtő Gyurcsányi Zsolt, és az Ausztriában tartózkodó Csopaki István sem. Harnisch Ákos kisebb sérüléssel bajlódik, de ő ott lesz a csapatban. Marcos Angulo győzelmet vár, mert szerinte nem lehet letérni a megkezdett útról. Látványos játékot, és gólokat vár fiaitól. Az biztos, ha megismétli szombathelyi játékát az ETO, jól fognak szórakozni a kilátogató szurkolók.

Mivel az ETO FC ugyancsak pénteken játszik a Siófokkal, így a szurkolók a meccs befejezése után kényelmesen átérhetnek a futsal bajnokira.
Játékok, értékes nyeremények várják a drukkereket, és a kilátogató családok plusz ajándékban részesülnek, a Speedfit Fitnesz terem jóvoltából.
A félidőben egy új játék bemutatója lesz látható, és erre várjuk majd a bátor jelentkezőket. A játékban résztvevő győztesnek „bearanyozzuk a hétvégéjét” a Four Gates Hungary Kft. segítségével.

Molnár Attila

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 26. 09:15, szombat | Helyi

Fókuszban a tudomány és a tehetség

Tehetségnapot, illetve Tudományos és Művészeti Diákköri konferenciát tartottak a győri Széchenyi István Egyetemen.

2022. November 26. 08:48, szombat | PR

Határidőre készül el a kórház felújítása , bővítése

Ütemterv szerint halad a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Gyermek Sürgősségi és Baleseti Osztályának felújítása és bővítése.

2022. November 26. 08:26, szombat | Helyi

Megnyílt a Jótékonysági Faház

Megnyílt az Adventi Jótékonysági Faház Győrben.

2022. November 26. 08:16, szombat | Helyi

Élelmiszergyűjtés

A Győri Egyházmegyei Karitász a Magyar Élelmiszerbank Egyesület közös gyűjtést szervezett november 18-20-a között két győri élelmiszerüzletben.