Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2022. Június 03. 08:15, péntek | Helyi

Továbbra is a Graboplast a győri kajak-kenu névadó szponzora

Továbbra is a Graboplast a győri kajak-kenu névadó szponzora

Névadó főszponzorként immár tizenhat éve támogatója a győri Graboplast Padlógyártó Zrt. az ország egyik legeredményesebb klubját, a Győri Vízisport Egyesület kajak-kenu szakosztályát.

Az erről szóló éves szponzori szerződést, ma írta alá Jancsó Péter a Graboplast elnök-vezérigazgatója, és Weisz Róbert a Graboplast Győri Vízisport Egyesület társelnöke.

Weisz Róbert a klub társelnöke az együttműködés kapcsán köszönetét fejezte ki a főszponzor évek óta tartó támogatásáért és kiemelte, hogy az egyesület nehéz gazdasági helyzetében a mindennapos működéshez nélkülözhetetlen a Graboplast támogatása. “A szakosztálynál kajakozó és kenuzó gyerekek száma stabil, az eredmények tekintetében pedig továbbra is az ország egyik legeredményesebb egyesülete valamennyi korosztályban. Ezt bizonyítja, hogy néhány napja Győrben a Kadler Gusztáv maraton ob-n soha ennyi aranyérmet nem osztottak ki és 26 alkalommal szólították versenyzőinket a dobogóra.”

A Graboplast részéről Jancsó Péter elnök-vezérigazgató elmondta, hogy a Graboplast továbbra is nagyon büszke az egyesület színeiben sportoló versenyzőkre, akik kiváló eredményekkel büszkélkedhetnek. „Egy olyan klubot támogatunk, amely nagy gondot fordít az utánpótlásképzésre, a gyerekek és fiatalok egészséges életmódra nevelésére. Bízunk benne, hogy a kajak-kenu, ahova ilyen sok gyermek és fiatal jár edzeni, hasznos szabadidős elfoglaltságot jelent és kitartásukkal később a munka világában is könnyebben birkóznak meg a kihívásokkal.” – tette hozzá Jancsó Péter elnök-vezérigazgató.

Címkék: graboplast, kajak-kenu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 09:13, szombat | Helyi

Bejárná Miklósa Erikával a pannonhalmi bazilikát?

Olyan tárlatvezetés-sorozatot szerveztek, ahol egy-egy bencés szerzetessel és egy ismert és elismert tekintéllyel lehet bejárni a bazilikát.

2024. Április 27. 08:12, szombat | Helyi

Elkapták a győri pikóbárót

A rendőrség információi szerint az 55 éves győri férfi a megyénk egyik legismertebb kábítószer-kereskedője volt.

2024. Április 27. 07:12, szombat | Helyi

10 millió fa a Földért

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.