Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2023. Március 17. 07:16, péntek | Helyi

Továbbra sincs megállapodás az Audi és a szakszervezet között

Továbbra sincs megállapodás az Audi és a szakszervezet között

Továbbra sincs megállapodás az Audi Hungaria és a szakszervezet között.

A felek még kedden ültek tárgyalóasztalhoz újra, azonban rövid egyeztetés volt, hiszen a munkáltatói oldal nem érkezett újabb béremelési javaslattal.

A szakszervezet képviselői újra röviden összefoglalták a munkáltatói oldal számára, hogy a munkatársaknak és tagjainak mik azok a markáns elemek és annak elvárt mértékei, amiket mindenképpen szeretnének a béremelési javaslatban viszont látni.

A tárgyalási forduló után a munkáltatói oldal delegációjának vezetője jelezte, hogy legkorábban a jövő héten Gerd Walker, az AUDI AG termelésért és logisztikáért, valamint Xavier Ros, személyügyért és szervezetért felelős igazgatótanácsi tagja is a tárgyalóasztalhoz ülnek és az így kiegészült tárgyalói körrel folytatódnak tovább a bértárgyalások a felek között.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense

2024. Április 18. 08:14, csütörtök | Helyi

Sétával emlékeztek meg az áldozatokról

Sétával emlékeztek meg a holokauszt áldozatairól a győri diákok.