Városlista
2022. szeptember 30, péntek - Jeromos

Hírek

2019. December 23. 08:18, hétfő | Sport

Tragédia! 13 éves korában meghalt a fiatal magyar focista

Tragédia! 13 éves korában meghalt a fiatal magyar focista

13 éves korában halt meg a Mészöly Focisuli egyik tehetséges futballistája, Porubcsánszki Dániel. A hírt az edzője jelentette be a közösségi oldalon.

"Felfoghatatlan veszteség érte egyesületünket azzal, hogy egy 13 éves játékosunk szombat este az otthonában tragikus körülmények között elhunyt" - írta Újvári Gábor.

A fiatal játékos 7 és fél évig futballozott a Mészöly focisuliban. November végén még az ő két góljával verték meg az Újpestet. Újvári Gábor bejegyzésében azt írta, hogy a jövőben emléktornát rendeznek majd a játékos tiszteletére.

"Felfoghatatlan veszteség érte egyesületünket azzal, hogy egy 13 éves játékosunk szombat este az otthonában tragikus körülmények között elhunyt.

Porubcsánszki Dani többek között az én játékosom is volt U11-es korában, így közelebbről is megismerhettem őt és szüleit egyaránt. Dani csak a Mészöly Focisuliban sportolt, nálunk tanult meg futballozni, a Márton útra járt le hét és fél éven keresztül edzésekre, meccsekre. Az utolsó hivatalos bajnoki mérkőzésén, többek között az ő két nagyszerű góljával győztük le november 24-én az Újpest FC csapatát. Azt a mérkőzést pont láttam és örömmel dicsértem meg a bombagólokért.

Dani nem jön többet edzésre, az ő szünete most mérhetetlenül hosszúra nyúlik. Nincs többé jó napot Gábor 'bá, nincs többé keserédes mosoly, nincs többé zsörtölődés, semmi sincs többé és ez így nem igazságos! Dani, mi még akarjuk a góljaidat látni, mi még pacsizni szeretnénk veled, mi át kívánjuk adni neked (is) az új, jubileumi mezedet, mi veled terveztük ünnepelni a közelgő 10 éves évfordulót. Dani, ez így értelmetlen, értelmezhetetlen!

Danikám, nem fogunk elengedni, mert Te ennek az egyesületnek egy fontos és hű tagja voltál. Jövőre emléktornát szervezünk majd a tiszteletedre és meg fogjuk őrizni az emlékedet méltóképpen! Mi vezetők, akik már tudjuk ezt a felfoghatatlan hírt most érted zokogunk, VIDD MAGADDAL Géza, Pista és Sanyi bácsi könnyeit, korábbi edzőid (a két Tomi, Imre és Patrik bácsi) mérhetetlen szomorúságát, a társaid zavart tekintetét, a Márton út oly zord, mégis a Te második otthonodat jelképező szomorú sóhaját.

És vigyél magaddal egy labdát, az egyik legjobb barátodat és focizz örökké...

Isten Veled, Dani!" - írta nekrológjában a Mészöly Focisuli edzője.

Forrás: origo.hu; Újvári Gábor- Facebook

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 29. 13:17, csütörtök | Sport

Labdarúgó NB I - Kecskemétre látogat a címvédő Ferencváros

A címvédő és százszázalékos mérleggel listavezető Ferencváros az újoncként harmadik helyezett Kecskemét vendége lesz a labdarúgó OTP Bank Liga kilencedik fordulójában.

2022. Szeptember 28. 18:33, szerda | Sport

Korda Racing: két győzelem, egy dobogós hely és számos remek eredmény a „Vörös katlanban”

Úgy tűnik, nemcsak megtalálta a siker útját, de le sem lépett róla a Korda Racing a Nyirádon rendezett bajnoki hétvégén.

2022. Szeptember 28. 07:55, szerda | Sport

Eb-selejtezők - A Nemzetek Ligája alapján kialakultak a kalapok

Kialakultak a kalapok a 2024-es labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének jövő vasárnapi sorsolására. Az már múlt pénteken a németek legyőzésével eldőlt, hogy Magyarország a legerősebb kalapban szerepel.

2022. Szeptember 27. 20:54, kedd | Sport

Hertlik Donoven: újabb második hely, ezúttal végre problémamentesen!

Kategóriájában szerzett újabb második hellyel egyre közelebb kerül álmaihoz a 2022-es endurocross Magyar Bajnokságban Hertlik Donoven.