Városlista
2024. augusztus 4, vasárnap - Domonkos

Hírek

2011. Április 20. 07:37, szerda | Kék hírek
Forrás: HírTV

Tragikus halál Etyeken

Tragikus halál Etyeken

Vasárnap délelőtt tűnt el egyeki házukból egy szellemi és testi fogyatékkal élő 14 éves fiú. A környékbeli hatóságok és magánemberek nagy erőkkel kezdték meg felkutatását, holttestét egy kanálisban találták meg kedd dél körül.

Vasárnap délelőtt tűnt el egy szellemi és testi fogyatékkal élő 14 éves fiú Egyekről. A szülők bejelentésére délutántól kutyás rendőrök kezdték keresni a fiút. A keresésbe másnap a polgárőrök, vadőrök és gátőrök is bekapcsolódtak, majd hamarosan az önkormányzat közhasznú alkalmazottjai is, végül a falu lakossága is. A fiúnak volt egy kedvenc játékszere, egy madzagra kötött vasdarab, amit mindig magánál hordott. Kedden a déli órákban a polgárőrök mindössze néhány száz méterre attól a háztól, ahol a fiú élt, egy kanálisban megpillantották a játékszert. Azonnal értesítették a rendőrséget, majd felkutatták a kanálist, ahonnan elő is került a 14 éves fiú holtteste. Az elsődleges vizsgálatok alapján a gyerek belecsúszott a kanálisba. A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a tragikus haláleset körülményeit. (lm)

HavariaPress

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 03. 09:01, szombat | Kék hírek

NAV: folytatódik a nyári ellenőrzés

2024. Augusztus 01. 07:55, csütörtök | Kék hírek

Négyszáznál több gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt

Több mint 400 gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

2024. Augusztus 01. 07:52, csütörtök | Kék hírek

Keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ismét keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol.

2024. Július 30. 07:59, kedd | Kék hírek

Közel tízezer hamis cipőt találtak a pénzügyőrök Bács-Kiskun vármegyében

Közel tízezer hamis cipőt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Bács-Kiskun vármegyében - tájékoztatta az adóhatóság hétfőn az MTI-t.