Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2011. Január 13. 14:21, csütörtök | Belföld
Forrás: HírTV

Tribuszerné ismét színre lépett

Tribuszerné ismét színre lépett

Tribuszernét kirabolták? Mindenki Margitkájától nem pár ezer forintot emelt el egy zsebes, a hírek szerint több tíz millió forintról van szó. Fájdalom, a pénz nem a sajátja volt. Most sem. Ahogy a kilencvenes évek elején sem, amikor elind


A rendszerváltozás hajnalán, az átalakuló szocialista iparszerkezet leépítése során sokak kerültek egyik napról a másikra utcára. Így járt 1991-ben Tribuszer Zoltánné született Aranyos Margit is, akit (kis NDK-s munka után) korábban a komlói szénbánya alkalmazott. Férjétől is elvált, valamiből meg kellett élnie, kiváltotta hát a vállalkozói igazolványt.

Kihasználva a hiszékeny, pilótajátékokról mit sem tudó népet, hatalmas haszonnal kecsegtetve kölcsönzőit klasszikus piramis(játék)építésébe kezdett. A szélhámosság forgatókönyve egyszerű volt: Tribuszerné alapított egy bt.-t, a Tribut, majd Kis Gercse Bélával a T és KG Kft.-t. Először ismerőseitől kért kölcsön dupla hozamot ígérve, amit teljesített is. A trükk itt következett: Tribuszerné leendő kuncsaftjai előtt azzal húzta el a mézesmadzagot, hogy az ígért kamatot is kifizette. Kölcsönből persze, de ezt az újabb kölcsönzők nem sejtették – további részletek a Magyar Nemzet csütörtöki számában olvashat. (rá)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:27, hétfő | Belföld

Állami látogatásra Magyarországra jön a kínai elnök

Sulyok Tamás köztársasági elnök és Orbán Viktor miniszterelnök meghívására állami látogatásra Magyarországra érkezik május 8-án Hszi Csin-ping kínai államfő

2024. Április 29. 15:00, hétfő | Belföld

EMBERTELEN PODCAST

AI-ok randiznak a Betone új podcastjában

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón: