Városlista
2024. május 28, kedd - Emil, Csanád

Hírek

2013. November 22. 07:52, péntek | Helyi
Forrás: police.hu

Trükkös tolvajok az M1-es autópályán

Trükkös tolvajok az M1-es autópályán

A teherautó vezetője a defektes kereket cserélte, a nyitott fülkéből ellopták értékeit.

A külföldi sofőr 2013. november 18-án este Rajkánál lépte át a szlovák-magyar határt áruval megrakott tehergépkocsijával. A sértett elmondta, szlovák oldalon vásárolta az autópálya matricát és a határt átlépve, az M1-es autópályán folytatta útját. Mosonmagyaróvár térségében gépjárműve hátsó gumija kidurrant.

A 42 éves férfi a defektes kereket cserélte, mikor a nyitott vezetőfülkéből egy férfi a hátizsákját eltulajdonította. Utolérte a tolvajt, de az ellökte magától és a szalagkorláton átugorva, a leállósávban várakozó gépkocsival elhajtott. A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság az ismeretlen tettes ellen lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

A trükkös tolvajok a kiszemelt áldozat autójának kerekét megszúrják, s amikor az megállásra kényszerül, a járműtől távolabb, a sötétben megállva, gyalogosan lopóznak a gépkocsihoz. Kiszálláskor az indítókulcsot vegyék ki a gyújtáskapcsolóból és az ajtókat zárják le. Az utastérben nem ajánlatos értéket hagyni, ha többen utaznak, valaki maradjon a kocsiban, illetve annak közvetlen közelében. Legyenek óvatosak az olyan hirtelen felbukkanó idegenekkel szemben, akik túlzottan segítőkésznek mutatkoznak

Címkék: lopás, trükk

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 27. 14:13, hétfő | Helyi

Állva tapsolta a győri közönség A Riviéra vadorzóit

Premiert ünnepelt hétvégén a győri színház.

2024. Május 27. 09:13, hétfő | Helyi

Szupersprint távon rendeznek triatlonfesztivált Ikrényben

Amatőr és profi sportolókat egyaránt várnak a június 15-én és 16-án megrendezendő Kistri Triatlon Fesztiválra, a helyszín az ikrényi wakeboard-pálya.

2024. Május 27. 08:11, hétfő | Helyi

Kalandösvényen az állatsimogatóba

Kalandösvényen keresztül lehet közelebb kerülni a kecskékhez a győri állatkert állatsimogatójában.

2024. Május 27. 07:15, hétfő | Helyi

A nagyszünetben szeretném átvenni a melegszendvicsem! – rendelős appot fejlesztettek a győri fiatalok

Büféből rendelős applikációt fejlesztettek a győri diákok és hallgatók. Az app használói még azt is megjelölhetik, hogy melyik szünetben veszik át a termékeket.