Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2016. November 09. 11:03, szerda | Bulvár
Forrás: hirado.hu

Trump győzött, az amerikai sztárok elköltöznének

Trump győzött, az amerikai sztárok elköltöznének

Lena Dunham, Miley Cyrus és Amy Schumer sem akar olyan országban élni, ahol Donal Trump az elnök.

Az Egyesült Államokban Hillary Clinton szinte a legtöbb amerikai hírességet, színészt, énekest, valóságshow sztárt és celebet maga mellé állította. A elnöki székért folyó küzdelem elvesztése nem csak a világot, de a hírességeket is sokkolta, akik közül többen már el is hagyták az Egyesült Államokat. Katy Perry csalódott, Miley Cyrus pakolna az eredmények láttán. Lady Gaga állítólag sírva fakadt a színfalak mögött. Eva Longoria a Snapchaten szomorkodik és nem érti, hogy mi történt. Chris Evans a Twitteren fejezte ki nemtetszését.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.