Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2010. Június 29. 13:00, kedd | Helyi
Forrás: www.infogyor.hu

TRX edzés a Galaxy Wellness Clubban!

TRX edzés a Galaxy Wellness Clubban!

Kecskemét, Békéscsaba után már Győrben is elkezdhetd a TRX edzéseket!
Szeretnéd formába hozni az erőnléted? Szeretnél feszesebb izmokat? Akár 25-30 perc alatt hatékonyan megtudod mozga

Mi a TRX?


A TRX az amerikai haditengerészet elit csapatától indult útjára, akik minden lehetőséget és pillanatot megragadtak, hogy testük és fittségi állapotuk csúcsformában tartsák. Hol tengeralattjárókban, hol hajókon, kikötőkben, raktárakban kellett megfelelő körülményeket keresniük és találniuk a testedzésre. Ehhez, edzéseik hatékonnyá tételéhez fejlesztették ki a TRX-et.


A TRX egy hordozható, felfüggeszthető szuszpenziós tréning eszköz, mellyel erődet, egyensúly-érzékedet, hajlékonyságodat, valamint az úgynevezett mély izmok stabilitását egyaránt fejleszteni tudod.


Kiknek ajánlott a TRX?


Férfiak és nők kortól függetlenül az aktuális fittségi szintjüknek megfelelően tudnak vele edzeni. A fittségi állapot nem számít, bárki elkezdheti! Az edzés könnyen kezelhető és elsajátítható feladat sorokból áll.


Sportolóknak is ajánlott a TRX, hiszen nincs olyan sportág, ahol ne lenne szükség erős, funkcionális izomzatra, kitűnő koordinációra. A veszprémi kézilabdások és a ZTE csapata is ezt az edzés fajtát választotta az erőnlétük fejlesztésére.


A Galaxy Wellness Clubban már elkezdődtek a csoportos órák, Olgi és Miki irányítása mellett. Szerdán és pénteken 9:30-tól Miki tart edzést, Olgi pedig szerdán 20:00 és csütörtökön 20:30-tól.


Ha nagyon kevés időd van a testedzésre, de mégis szeretnéd elérni a kitűzött célodat (fogyni, erősödni szeretnél, esetleg az állóképességedet szeretnéd növelni), akkor a TRX edzés a legjobb választás számodra!



Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 09:14, vasárnap | Helyi

Figyelem! Könyvpályázat pályakezdő költőknek

A VII. kerület, Erzsébet Város Önkormányzata által kiírt pályázatra olyan magyar nyelven alkotó költők jelentkezését várják, akik még nem rendelkeznek kötettel.

2024. Május 05. 08:16, vasárnap | Helyi

Kezd magára találni a használtautó

Gazdasági Magazinunk legújabb részében foglalkozunk ismét a nyáron induló otthonfelújítási programmal, emellett pedig utánajárunk annak, hogy a tavaly évvégi megtorpanás után milyen irányba tart a használtautó-piac.

2024. Május 05. 07:14, vasárnap | Helyi

Hivatásos művészeket körözött le a győri zenészhallgató

Behán Áron András egyetemista harmadik lett egy olyan zenei világversenyen, ahol hivatásos zenészek is indultak.

2024. Május 04. 09:17, szombat | Helyi

Kincsem, a kisbéri csodakanca: szülőföldjéről indul vándorkiállítás

A kisbériek büszkék arra, hogy Kincsem Kisbéren fogant, és itt is fejezte be pályafutását.