Városlista
2024. augusztus 7, szerda - Ibolya

Hírek

2012. Július 09. 05:00, hétfő | Bulvár
Forrás: MTI

Tucatnyi ember keresgélt két jegygyűrűt emésztőben

Tucatnyi ember keresgélt két jegygyűrűt emésztőben

Tucatnyi ember keresgélt két jegygyűrűt egy szálloda szennyvíztartályában nyolc órán át Írországban, Navan városa mellett - sikertelenül.

A gyűrűket a menyasszony húzta le ujjairól fürdés előtt, majd pedig a vécén - véletlenül. A kutatás felderítő kamerákkal kezdődött a csőrendszerben, majd miután a rendkívül segítőkész csatornakommandó - amely három csatornás cég embereiből szerveződött - megbizonyosodott, hogy nem akadtak el az ékszerek egyetlen kanyarban sem, következett a nagy tartály.
A kutatócsoport egyik tagja még búvárkodott is: háromszor merült le 20-20 percre, hogy végigtapogassa a szennylé tartályának alját, ám mindhiába. A gyűrűk - egy eljegyzési és egy úgynevezett előeljegyzési ékszer - nyolcezer euróba kerültek, egy 31 éves férfi jegyezte el vele 32 éves barátnőjét - adta hírül a BBC brit sajtóorgánum.

Címkék: Érdekesség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 06. 07:57, kedd | Bulvár

Indul Kapu Tibor magyar űrhajós kiképzése Houstonban

Megérkezett Houstonba hétfőre az Axiom Space Ax-4 küldetésének teljes legénysége - köztük Kapu Tibor magyar űrhajós -, hogy megkezdjék kiképzésüket - közölte a houstoni központú cég hétfőn a honlapján.

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.

2024. Augusztus 02. 07:49, péntek | Bulvár

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát Erdélyben

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát, az Összetartozás temploma az egykori település valamennyi felekezetét képviseli.