Városlista
2021. december 4, szombat - Barbara, Borbála

Hírek

2010. Január 02. 06:42, szombat | Kék hírek
Forrás: Független Hírügynökség

Tucatnyian sérültek meg petárdától

Tucatnyian sérültek meg petárdától

Több mint egy tucatnyi ember sérült meg az országban a szilveszteri petárdázás közben. Halálos baleset nem volt, de két embert súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba. A mentőket a fővárosban több mint hétszázszor, országszerte

Budapesten és Pest megyében 10 könnyebb és egy súlyosabb petárdabaleset történt csütörtök estétől péntek hajnalig.

Az ország többi részén csupán 3-4 hasonló eset történt, ezek közül egy volt súlyos: a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Bodrogkeresztúron egy 28 éves férfi kezében tűzijáték robbant fel. Kórházba szállították, súlyos, maradandó sérüléseket szenvedett, egy ujjpercét amputálni kellett. A baleset egy szórakozóhelyen történt.

Már reggel nyolc óra volt, amikor Budaörsön egy férfi kezében robbant fel egy petárda, őt súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

A fővárosban több mint hétszázszor, országszerte pedig több mint háromezerszer riasztották a mentőket szilveszter éjjel - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője. Hozzátette: a legtöbbször részeg emberekhez riasztották őket, rajtuk kellett segíteni. Több közlekedési baleset is történt az éjjel, és mint minden évben, idén is voltak petárdabalesetek. Olyan eset is előfordult, hogy egy petárdarobbanástól megriadt kutya harapott meg valakit.


Ezek érdekelhetnek még

2021. December 04. 13:58, szombat | Kék hírek

Nyolcvanötmillió forint értékű kokaint foglaltak le a rendőrök Siófokon

Nyolcvanötmillió forint értékű kokaint foglaltak le a rendőrök Siófokon - írta a Police.hu szombaton.

2021. December 04. 11:04, szombat | Kék hírek

Elfogták a tízmillió forintot zsákmányoló rablókat

Elfogott négy embert a rendőrség, akik a gyanú szerint egy inárcsi szálláshelyen több mint tízmillió forintot vettek el az egyik vendégtől - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton a police.hu oldalon.

2021. December 04. 09:06, szombat | Kék hírek

Kábítószert termesztett alsóörsi nyaralójában egy férfi

Elfogtak rendőrök egy 58 éves budapesti férfit, akinek alsóörsi nyaralójában 138 kannabisz növényt találtak - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken a police.hu oldalon.

2021. December 03. 13:08, péntek | Kék hírek

Letartóztattak egy férfit egy 22 évvel ezelőtti gyilkosság miatt

Letartóztatott a Budai Központi Kerületi Bíróság csütörtökön egy férfit, akit egy 22 évvel ezelőtti, előre kitervelt, több ember sérelmére elkövetett emberöléssel gyanúsítanak