Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2010. Február 04. 14:10, csütörtök | Helyi
Forrás: Nyugathír

Tudatosan fektet Győrben a fiatalok szakképzésébe az Audi Hungária Motor

Tudatosan fektet Győrben a fiatalok szakképzésébe az Audi Hungária Motor

Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft-nél közel 150 szakmunkástanuló pályázott a tíz szakmában kínált gyakorlati helyekre. A felvételi vizsga után 85 szakmunkástanuló kezdi meg gyakorlati idej

Az Audi Hungaria tudatosan fektet be a fiatalok szakképzésébe. Ez része a hosszútávú személyügyi stratégiánknak. Magasan képzett munkaerőutánpótlással tartósan biztosíthatjuk vállalatunk versenyképességét és jövőjét", mondta Rozman Richárd, az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. személyügyi igazgatója.

Az a 85 szakmunkástanuló, aki sikerrel teljesítette a felvételi vizsgát, tíz különböző szakmában kezdi meg gyakorlatát az Audi Hungarianál. A három legnépszerűbb Audi-szakma mellett, mint az autógyártó, szerszámkészítő és gépi forgácsoló, a szakmunkástanulóknak gyakorlati helyeket kínálnak többi között a mechatronikus, autószerelő, fényező, automatikai műszerész, és autóelektronikai műszerész szakmákban. A szerszámkészítők esetén az Audi Hungariánál töltött gyakorlati időszak három, a gépi forgácsolóknál kettő, a többi területen egy év.

Az Audi Hungaria innovatív technológiával készült motorok és autók gyártójaként nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a gyakorlatorientált szakképzést a legmodernebb berendezésekkel támogassa. Ennek érdekében a vállalat az elmúlt évben 8 millió forint értékű új berendezést helyezett üzembe.

A csúcsmodern CNC gépekkel felszerelt megmunkálóközpontban a jövőbeli szakmunkásoknak lehetősége nyílik a legújabb technológiák, mint a háromdimenziós szimuláció és a grafikus megjelenítés megismerésére.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 27. 09:11, szombat | Helyi

Hamarosan indul a mennyei megyei is

Elkészült a sorsolás a labdarúgó vármegyei első osztályban. A bajnok, de a feljutást nem vállaló Koroncó Kapuváron kezd. A bajnokság 16 csapatosra bővült.

2024. Július 27. 08:15, szombat | Helyi

Életet is menthetnek a zsetonok

Zsetonokat gyűjt a Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

2024. Július 27. 07:15, szombat | Helyi

Győrzámoly: Kinőtték az iskolát, konténerrel bővülnek

A sok fiatal kiköltöző miatt egyre nagyobb az igény az oktatási intézményre Győrzámolyon.

2024. Július 26. 09:12, péntek | Helyi

Belga sportigazgatója lett az ETO-nak

A bajnokság megkezdése előtt néhány nappal új sportigazgatója lett az ETO NB I-es labdarúgó csapatának. A belga Steven Vanharen korábban az MTK másodedzője is volt.