Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. Június 29. 13:44, szerda | PR
Forrás: (x)

Tudja mennyit spórolhat az online repülőjegy vásárláson?

Tudja mennyit spórolhat az online repülőjegy vásárláson?

A nyári időszak eljöttével egyre több repülőjegy foglalás érkezik a különféle járatokra – természetesen főleg a tengerparti és a mediterrán vidékek felé ugrik meg az érdeklődés.

Sajnos még mindig sokan tartanak a repüléstől, bár az, hogy az elmúlt pár évben mennyit nőtt azok száma, akik repülőjegyet vásároltak azt mutatja, hogy ez a szám csak nőni fog. Míg a családok eddig inkább autóval utaztak, kirándultak, ma egyre nagyobb népszerűségnek örvend a „menjünk repülővel nyaralni, hiszen gyorsabb és kényelmesebb is, mint autóval” kijelentés.

Olcsó repülőjegyet találni azonban nem annyira egyszerű. A gyakorlott repülőjegy-vadászok már sokféle módszert tudnak arra, hogy hogyan is érdemes repjegy után kutatni, hogy a legolcsóbbat és a legkedvezőbbet tudjuk megvásárolni, azoknak, akik azonban még újak ebben a témában, sok buktatóval is kecsegtet az online repülőjegy vásárlás. Érdemes a tippek után kutatni és betartani a tanácsokat, hogy olcsón vásároljunk repülőjegyet. A paravion.hu összeszedte a legkézenfekvőbb problémákat, amelyek az online repülőjegy vásárlás körül felmerültek.

Keresés keresőoldalon

Sokan abba a hibába esnek az online repülőjegy vásárlás terén, hogy a repülőtársaságok honlapjain kezdenek el keresgélni, és így próbálják összehasonlítani az árakat. Ebből az következik, hogy a keresett járatok jegyei hamar még drágábbak lesznek. Nézzük ezt egy például keresztül: ha egy héten keresztül minden nap megnézi, hogy az adott járatra, országba, városba mennyibe kerülnek a repülőjegyek és egy hétig gondolkodik, hogy melyiket is vásárolja meg, csak azt éri el, hogy a minél több kattintással még drágábbak lesznek a keresett járatra a jegyek. A repülőjegyek árai ugyanis attól is függnek, hogy mekkora az érdeklődés és mekkora a helyfoglalási igény az adott járatra. Az indulás előtt pár hónappal van egy általános érték megadva, ami annak függvényében változik, hogy hányan érdeklődnek a járat iránt. Nem érdemes tehát napi több alkalommal ugyanarra a járatra kattintani, hiszen akkor csak emeljük a repülőjegy árát.

Az olcsó online repülőjegy vásárlás megoldása azokban az oldalakban rejlik, amelyek összegyűjtik az utazási irodák és a légitársaságok olcsó és akciós ajánlatait. Ezek az oldalak hasonlóképpen működnek, mint a keresők, mint például a Google, hiszen be kell írni az indulás és az érkezés helyét és idejét és el kell indítani a keresést. A keresés lefuttatása után ezek az oldalak több száz járatot képesek felajánlani, amelyeknek a részletei is leolvashatóak az oldalon. Láthatja a legolcsóbb jegyet és a legdrágábbat, kereshet egyirányú utazást, de körutazásra is kérhet eredményeket, láthatja az átszállási helyeket stb. Ha sikerült kiválasztania a járatot, akkor már csak el kell érnie az adott légitársaság oldalát, amelyet szintén egy kattintással megtehet az indító oldalról. Az utasok számának megadása után máris a foglalásnál találhatja magát.

A keresés előnyei

Ennek a fajta keresésnek rendkívül sok előnye van. Egyrészt ez egy sokkal gyorsabb módszere annak, hogy megtalálja az igényeit minden tekintetben kielégítő repülőjegyet. Másrészt tényleg így juthat hozzá a legolcsóbb és legkedvezőbb jegyhez. Harmadrészt ezek az oldalak sokkal áttekinthetőbb és átfogóbb képet adnak az aktuális jegyekről. Az online repülőjegy vásárlás legjobb módja tehát az online keresőszolgáltatás használata, hiszen így találhatja meg a leggyorsabban a legolcsóbb repülőjegyet, amelyet biztonságosan lefoglalhat. Az online keresőszolgáltatás egy átfogó képet nyújt a repülőjegyek kínálatáról, amellyel sokban megkönnyíti a keresést és a foglalások menetét.

Érdemes olyan oldalt használni, amely minden légitársaság ajánlatait képes figyelni, hiszen csak így kaphat valódi képet az ajánlatokról.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 28. 08:20, csütörtök | PR

Cégmódosítás – változás az üzleti környezetben

Az üzleti környezet folyamatosan változik, és a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell ezekhez a változásokhoz.

2024. Március 26. 08:17, kedd | PR

A szellemi alkotások kiaknázatlan értékek egy vállalkozásban

Dubaiban a kedvező pénzügyi feltételek mellett az iszlám jogrend is maximális védelmet nyújt