Városlista
2022. augusztus 18, csütörtök - Ilona

Hírek

2010. Március 25. 06:55, csütörtök | Kék hírek
Forrás: HírTV

Tudnak a wartburgos fegyveresekről?

Tudnak a wartburgos fegyveresekről?

Egy Wartburg személyautóval menekült el a tetthelyről az a két ember, akik fegyverrel rabolták ki a helyi postát Szigetcsépen, a rendőrség a lakosság segítségét is kéri az azonosításukhoz.

A Csepel-szigeti településen szerdán késő délelőtt, negyed tizenkettő körül lépett be két férfi a helyi postahivatalba. Odabent fegyverrel fenyegetőzve pénzátadásra kényszerítették a három alkalmazottat, akik ennek hatására átadták a kasszában lévő bevételt. A két férfi - akik egyike maszkot, társa pedig napszemüveget viselt, hogy azzal takarja el az arcát - a rablás után egy barna színű Wartburg személyautóval menekült el a helyszínről, felkutatásukhoz a rendőrség várja a lakosság segítségét is.

HavariaPress


Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 18. 09:04, csütörtök | Kék hírek

Szexuális kényszerítés miatt tartóztattak le egy férfit Pakson

Szexuális kényszerítés és rablás gyanújával tartóztatott le a bíróság egy 20 éves németkéri férfit, aki egy 55 éves nővel erőszakoskodott Pakson - közölte honlapján a rendőrség szerdán.

2022. Augusztus 17. 17:01, szerda | Kék hírek

Idén eddig 145 ezer határsértőt fogtak el

Idén eddig 145 ezer határsértőt fogtak el, míg tavaly az azonos időszakban ez a szám 57 ezer volt; az elfogott embercsempészek száma meghaladja az ezret

2022. Augusztus 17. 09:06, szerda | Kék hírek

Állatkínzás miatt vádat emeltek egy osztrák nő ellen Zalában

Családi házában bezárva, gondozatlanul tartott 19 kutyát egy zalai faluban egy osztrák nő, emiatt vádat emeltek ellene - tájékoztatta a Zala Megyei Főügyészség szóvivője kedden az MTI-t.

2022. Augusztus 16. 12:08, kedd | Kék hírek

Szúrásig fajult egy vita Karancskeszin

Előállították a rendőrök azt a 22 éves férfit, aki konyhakéssel szúrt meg egy gyalogost.