Városlista
2024. június 26, szerda - János

Hírek

2024. Június 05. 08:13, szerda | Helyi

Tujakiszedőbe és platós kocsiba forgatta nyereményét az abdai tippmixes

Tujakiszedőbe és platós kocsiba forgatta nyereményét az abdai tippmixes

Lassan fél éve már, hogy az abdai Sörös Ernő több mint 10 millió forintot nyert a Tippmixen. Ahogy azt megfogadta, a nyereményt a vállalkozásába fektette.

Ernő közismert ember Abdán és környékén, s ez az ismertség nem januárban kezdődött, amikor nagyot kaszált a fogadási szelvényével. Azon a szombaton 1560 forintos fogadással 10,3 milliót nyert, a tizenháromból tizenkét tippje bejött. Majdnem még nagyobb lett a nyeremény: amikor már a tizenkettedik meccset is eltalálta, tudta, hogy sokat nyert, az volt a kérdés, hogy 10 milliót vagy 48-at. Az utolsó mérkőzés azonban elszállt, így maradt neki a 10 millió 354 ezer forint, de nem bánkódott emiatt. A pénz nem vette el az eszét, megfogadta, hogy vállalkozásába fekteti a nyereményt, gépeket vásárol a tujakiszedéshez – ugyanis zöldterület-rendezést, fakivágást, bokrok tisztítását, fűnyírást, fűkaszálást is vállal.

A gyorihirek.hu-nak most elmondta: a nyereményét teljes egészében a munkájába fektette, tujakiszedőt, platos kocsit vásárolt belőle. Beszélgetésünk ideje alatt is egy kerékpárút mellett kaszálta a füvet. Hozzátette, a januári nagy nyeremény óta nem volt szerencséje a fogadásokkal, de reménykedik, hogy ismét megfogja majd kezét Fortuna.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 26. 09:13, szerda | Helyi

Pannonhalmán védte meg bajnoki címét Valter Attila és Vas Blanka

Pannonhalma környékén rendezték az országúti kerékpárosok mezőnyversenyének országos bajnokságát, amely nem hozott meglepetést.

2024. Június 26. 08:15, szerda | Helyi

Nem tárgyalja a közgyűlés Prédl Antal lemondását, tehát nem lesz most váltás a Győr-Szol élén

„Gratulálok a győzelemhez, sikeres öt évet kívánok Pintér Bencének” – így kezdődött kedden a győri közgyűlés.

2024. Június 26. 07:14, szerda | Helyi

Megkezdték a sárási csatornázás harmadik ütemét is: 140 ingatlant érint

Sáráson, a Hortenzia utcában megkezdődött a csatornázás. Az érintett szakaszon a lakók már tájékoztatást kaptak erről, jelezte Facebook-posztjában a városrész önkormányzat képviselője.

2024. Június 25. 09:14, kedd | Helyi

Nem volt álomsorsolás: Nyíregyházán kezd az ETO

Magyar Labdarúgó Szövetség csütörtökön kisorsolta a 2024/25-ös labdarúgó NB I. menetrendjét. Eszerint az újonc ETO az első mérkőzésen vendégségbe megy a másik feljutóhoz, a Nyíregyházához.