Városlista
2024. augusztus 9, péntek - Emőd

Hírek

2013. Július 04. 12:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: kurir.hu

Túladagolásban halt meg egy kétéves

Túladagolásban halt meg egy kétéves

Börtönbe kerültek annak a két éves kisfiúnak a szülei, aki meghalt azután, hogy evett az otthon talált heroinból. A szülők masszív drogosok, de a gyerek előtt állítólag nem fogyasztottak kábítószert.

Az apát hat, az anyát négy évre ítélte a bíróság, mert a hanyagságuk okozta gyerekük halálát. Bár a bírónő szerint nem lehet kétségbe vonni, hogy a szülők szerették gyermeküket, de egy dolog az embernek a saját egészségét kockáztatnia és egészen más ezt tennie a gyermekével – írja az Index.

A 23 hónapos Danielt tavaly májusban halva találták a család wolverhamptoni otthonában. Halálának oka eleinte ismeretlen volt, de később a vizsgálatok bebizonyították, hogy heroin-túladagolás végzett vele. Az apa elismerte teljes felelősségét, amiért fia hozzáfért a kisadag, de számára halált jelentő heroinhoz.

Cikk folytatása...

Címkék: heroin, kábítószer

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 08. 07:49, csütörtök | Bulvár

Juhászra támadt egy medve az erdélyi Maros megyében

Juhászra támadt egy medve szerdára virradóra az erdélyi Maros megyében, a férfit a két lábán sebesítette meg a nagyvad - közölte szerdán reggel a Maros megyei hegyimentő szolgálat.

2024. Augusztus 07. 07:59, szerda | Bulvár

Perseidák - A jövő hét elején figyelhető meg a legtöbb hullócsillag

Jövő hétfőn tetőzik a Perseida meteorraj, ekkor figyelhető meg az égbolton a legtöbb hullócsillag - közölte a Svábhegyi Csillagvizsgáló kedden az MTI-vel.

2024. Augusztus 06. 07:57, kedd | Bulvár

Indul Kapu Tibor magyar űrhajós kiképzése Houstonban

Megérkezett Houstonba hétfőre az Axiom Space Ax-4 küldetésének teljes legénysége - köztük Kapu Tibor magyar űrhajós -, hogy megkezdjék kiképzésüket - közölte a houstoni központú cég hétfőn a honlapján.