Városlista
2024. szeptember 1, vasárnap - Egon

Hírek

2010. Január 26. 13:55, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Túllőtte magát a Playmate

Túllőtte magát a Playmate

A Nyuszis magazin újabb modellt vesztett pénteken, miután Jennifer Lyn Jackson elhunyt heroin használat közben. A régi szép időkben még nem egy sémára gyártották a Playmate-eket, inkább a természet alkotta szépségek voltak a népszerűek.

Jennifer Lyn Jacksont 1989 áprilisában érte ez a megtiszteltetés, és utána évekig meg is élt belőle. Aztán az idő múlásával lassan túlragyogta a fiatalabb generáció, és kikerült a körforgásból. Később még harmadik lett a lap harmincötödik születésnapján tartott szavazáson, mindenidők legszebb Playmate-jei között. Sikereit azonban már nem tudta máshol kamatoztatni.

Jennifer az utóbbi években teljesen lecsúszott, alkohol-, és drogproblémákkal küzdött. 2007-ben elvonóra küldte a bíróság, mert rövid időn belül ötször tartóztatták le a kábszer miatt. Viszont nem sikerült legyőznie függőségeit. Pénteken pedig áldozatává vált szenvedélyének - túllőtte magát heroinozás közben. Az élettelen testére férje talált rá otthonukban, és hiába hívott segítséget, már nem lehetett megmenteni. Az egykori szépség mindössze negyven esztendőt élt.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 30. 07:56, péntek | Bulvár

Medvét láthattak Miskolcon az Avason

Nagy valószínűséggel medvét láttak járókelők Miskolcon, az Avason, a Horváth-tetői játszótér környéki erdősávban csütörtök délelőtt - tájékoztatta a város önkormányzata az MTI-t.

2024. Augusztus 29. 13:48, csütörtök | Bulvár

Ismét emberre támadt egy medve az Erdélyben

Ismét emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében, Kolibica üdülőtelepen: az állat a háza udvarán támadt rá az 54 éves férfira, aki megsérült, és kórházba szállították

2024. Augusztus 28. 07:26, szerda | Bulvár

Lefejelte a magyar rendőrt az audis - Videó

A Szegedi Regionális Nyomozó Ügyészség gyorsított eljárásban bíróság elé állította azt a férfit, aki jogszerű eljárása közben támadt rá a hivatalos személyre.

2024. Augusztus 26. 07:56, hétfő | Bulvár

Közlekedési táblákkal ütötték egymást a sofőrök a magyar autópályán - Videó

Egy terelésnél alakult ki némi tolakodás két jármű között, majd elégtételt próbáltak venni egymáson.