Városlista
2022. december 8, csütörtök - Mária

Hírek

2010. Január 26. 13:55, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Túllőtte magát a Playmate

Túllőtte magát a Playmate

A Nyuszis magazin újabb modellt vesztett pénteken, miután Jennifer Lyn Jackson elhunyt heroin használat közben. A régi szép időkben még nem egy sémára gyártották a Playmate-eket, inkább a természet alkotta szépségek voltak a népszerűek.

Jennifer Lyn Jacksont 1989 áprilisában érte ez a megtiszteltetés, és utána évekig meg is élt belőle. Aztán az idő múlásával lassan túlragyogta a fiatalabb generáció, és kikerült a körforgásból. Később még harmadik lett a lap harmincötödik születésnapján tartott szavazáson, mindenidők legszebb Playmate-jei között. Sikereit azonban már nem tudta máshol kamatoztatni.

Jennifer az utóbbi években teljesen lecsúszott, alkohol-, és drogproblémákkal küzdött. 2007-ben elvonóra küldte a bíróság, mert rövid időn belül ötször tartóztatták le a kábszer miatt. Viszont nem sikerült legyőznie függőségeit. Pénteken pedig áldozatává vált szenvedélyének - túllőtte magát heroinozás közben. Az élettelen testére férje talált rá otthonukban, és hiába hívott segítséget, már nem lehetett megmenteni. Az egykori szépség mindössze negyven esztendőt élt.


Ezek érdekelhetnek még

2022. December 08. 20:10, csütörtök | Bulvár

Új karácsonyi dallal jelentkezett Dóka Attila

Dóka Attila- Ölelj át szentestén

2022. December 08. 06:00, csütörtök | Bulvár

Az első Tinder-randin mentette meg randipartnerét

A legnagyobb közösségi párkeresőn ismerte meg egymást az a pár, amelynek 30 év körüli hölgy tagja rosszul lett tegnap az első randin - írja az OMSZ.

2022. December 02. 10:44, péntek | Bulvár

Állományba vett egy kutyát az OMSZ

Karlovitz Brúnó szolgálati igazolványt is kapott.

2022. December 02. 09:10, péntek | Bulvár

Több millió dollárra perli egy floridai nő a gyártót, mert nem készül el időben a mikrós sajtos tészta

Ötmillió dollárt követel egy floridai nő a Kraft élelmiszeripari vállalattól, mert állítása szerint nem lehet a csomagoláson feltüntetett 3,5 perc alatt elkészíteni a cég által forgalmazott sajtos tésztát.