Városlista
2024. augusztus 3, szombat - Hermina

Hírek

2011. Január 26. 14:29, szerda | Kék hírek
Forrás: HírTV

Tűz az idősotthonban

Tűz az idősotthonban

Egy ember megsérült, amikor kedd este tűz ütött ki a Somogy megyei Gálosfán egy idősotthonban. A tűz az egyik szobában keletkezett, az érintett épületszárny megtelt füsttel, ezért 30 lakót ideiglenesen át kell költöztetni az otthon egy


A tűzoltók este negyed kilenc körül kapták a riasztást a gálosfai idősek otthonához. Az egyik szobában keletkezett tűz. A lángokat az intézmény dolgozói porraloltóval megfékezték ugyan, de az épületszárny megtelt füsttel. Az ott lakó körülbelül 30 idős embert ezért átköltöztetik egy másik szárnyba. Ezt feltehetően meg tudják oldani önállóan az intézmény munkatársai, de a biztonság kedvéért a helyszínre ment a helyi polgári védelmi kirendeltség vezetője – mondta a Független Hírügynökségnek Petróczi Tímea, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője. A tűzben az eddigi információk szerint egy ember szenvedett égési sérüléseket. (pr)

FH

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 01. 07:55, csütörtök | Kék hírek

Négyszáznál több gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt

Több mint 400 gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

2024. Augusztus 01. 07:52, csütörtök | Kék hírek

Keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ismét keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol.

2024. Július 30. 07:59, kedd | Kék hírek

Közel tízezer hamis cipőt találtak a pénzügyőrök Bács-Kiskun vármegyében

Közel tízezer hamis cipőt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Bács-Kiskun vármegyében - tájékoztatta az adóhatóság hétfőn az MTI-t.

2024. Július 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Lecsapott a rendőrség Kerepesen!

Hat kábítószer-fogyasztót és két -terjesztőt fogtak el szerdán Kerepesen a rendőrök - közölte hivatalos oldalán a rendőrség.