Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2016. Június 02. 10:11, csütörtök | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Győri tűzoltók az Ultrabalatonon

Győri tűzoltók az Ultrabalatonon

Tizedszer rendezték meg a hétvégén az Ultrabalaton versenyt. A szabadidős sporteseményen a résztvevők a Balatont megkerülve teljesítették a távot egyéniben vagy csapatban, futva vagy kerékpárral

A táv „csupán” egy kör volt, de az a Balaton körül- összesen kettőszázhúsz kilométer. A verseny útvonala: Balatonaliga – Balatonfüred – Balatonfelvidék – Keszthely – Fonyód – Balatonboglár – Siófok – Balatonaliga. Megyénkből a győri tűzoltók csapata a győri FutOltók eddig minden évben indultak a versenyen, idén már tizedszer szálltak versenybe. A kétszázhúsz kilométert Pintér Ferenc a győri kirendeltségről kerékpárral teljesítette, a tűzoltó futókat -, Reider Imre, Bakó Attila és Simon Szabolcs a győri hivatásos tűzoltó-parancsnokságról, Hatos Csaba pedig a megyei igazgatóságról - erősítette egy mentős kolléga Molnár Csaba is.

A versenyzők szombaton és vasárnap is rótták a kilométereket a nagy melegben. A rekordszámú induló - közel nyolcszáz - csapat közül a háromszázhetvenhatodikként ért célba a győri csapat.

Gratulálunk teljesítményükhöz!

Címkék: FutOltók, Ultrabalaton

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?