Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2021. November 29. 14:15, hétfő | Helyi

Új időpontok a győri oltópontokon

Új időpontok a győri oltópontokon

Múlt héten írtunk arról, hogy Győrben elfogytak az időpontok a 3. oltásra.

Bár a regisztráció nélküli héten nyilván bárki mehet, aki szeretné a talán kényelmesebb, előre lefoglalt időpontban felkeresni a kórházat, az december 13-ig nem teheti meg.

Bár a megkereséseinkre hivatalos válasz nem érkezett a Koronavírus Sajtóközpontból, az információ ettől függetlenül eljutott az érintettekhez, hiszen most új időpontok kerültek fel az időpontfoglaló rendszerbe.

December 9-től lehet tömegesen az időpontokra regisztrálni, de aki ezt nem szeretné kivárni, annak sem kell aggódnia, hiszen újra egy regisztráció nélküli hét jön, így erre ismét lehetősége nyílik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?