Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2024. Január 27. 07:15, szombat | Helyi

Új ügyvezető igazgató az Audi Hungaria élén

Új ügyvezető igazgató az Audi Hungaria élén

2024. február 1-jétől Michael Breme veszi át az Audi Hungaria igazgatóságának elnöki pozícióját.

Alfons Dintnertől, aki a Volkswagen Konszernben eltöltött 40 sikeres év után a jövőben teljes mértékben a privát életére fog koncentrálni. – közölte a győri vállalat.

Michael Breme jelenleg a Platform és Modulmanagement területét vezeti Ingolstadtban. Ebben a pozícióban a platform- és modulmanagement jövőorientált megtervezésért és megvalósításáért felel.

A mérnök végzettségű Michael Breme a németországi Aachenben a Rajna-Vesztfáliai Műszaki Egyetemen (RWTH Aachen) végzett anyagtudományi tanulmányait követően gyártástervezőként kezdte meg szakmai karrierjét az AUDI AG Karosszéria Alváz/Struktúratervezés és Külföldi gyártótelephelyek területén. Breme 2009-től az Audi-Szerszámgyárának vezetője volt, és ő felelt az Ingolstadtban, Neckarsulmban és Győrben működő Szerszámgyárakért, valamint Martorellben az Audi Tooling Barcelona és Pekingben az Audi Tooling Peking gyártótelephelyekért. Ezt követően Michael Breme 2016-ban az AUDI AG gyártás- és gyártervezésének vezetője lett. Ebben a pozíciójában az Audi márka valamennyi járműprojektjének gyártásoldali tervezéséért és a világszinten működő Audi gyártótelephelyek gyárstruktúrájának megtervezéséért és megvalósításáért felelt.

Michael Breme 2024. február 1-jétől veszi át a feladatokat a vállalat igazgatóságának jelenlegi elnökétől, Alfons Dintnertől, aki 2019. október 1-től vezeti a győri vállalatot.

Alfons Dintner 40 évre tekinthet vissza a Volkswagen Konszernben. Karrierjét 1987-ben az AUDI AG központjában, Ingolstadtban kezdte meg. 1998-ban Alfons Dintner átvette az Audi TT lakkozójának és az egyedi lakkozó vezetését, majd 2001-ben az ingolstadti gyár teljes lakkozójának felelőse lett. 2007-ben váltott Brüsszelbe, ahol egyszerre vette át az Audi Brüsszel gyárvezetői és szóvivői feladatait. 2011-ben a Volkswagen de Mexico gyártásért és logisztikáért felelős igazgatósági tagja lett. 2014-ben nevezték ki az AUDI MÉXICO S.A. de C.V. ügyvezető igazgatójának. Ebben a pozíciójában az első mexikói Audi-gyár felépítéséért volt felelős. 2019 májusában visszatért Ingolstadtba, ahol az AUDI AG előszéria-központját vezette. Alfons Dintner 2019 október 1. óta töltötte be az Audi Hungaria igazgatóságának elnöki pozícióját.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 09:13, szombat | Helyi

Bejárná Miklósa Erikával a pannonhalmi bazilikát?

Olyan tárlatvezetés-sorozatot szerveztek, ahol egy-egy bencés szerzetessel és egy ismert és elismert tekintéllyel lehet bejárni a bazilikát.

2024. Április 27. 08:12, szombat | Helyi

Elkapták a győri pikóbárót

A rendőrség információi szerint az 55 éves győri férfi a megyénk egyik legismertebb kábítószer-kereskedője volt.

2024. Április 27. 08:02, szombat | Helyi

2024. Április 27. 07:12, szombat | Helyi

10 millió fa a Földért

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.