Városlista
2024. szeptember 6, péntek - Zakariás

Hírek

2024. Szeptember 06. 08:14, péntek | Helyi

Új vezérigazgató a Győrplusz élén

Új vezérigazgató a Győrplusz élén

A napok óta hallott pletykát maga a polgármester erősítette meg a Polgármesteri Vizit című rádiós műsorában.

Az önkormányzati média élén új vezérigazgató dolgozik Knézy Jenő és Virág-Adorján Andrea után, erről Dézsi Csaba András polgármester beszélt. A rendszeres rádiós műsorában az erre vonatkozó kérdésre azt válaszolta, hogy az új vezető, Panda Ákos, aki korábban bencés diák volt, a Kanadából hazaérkező szakembertől pedig azt várja, hogy a hiteles tájékoztatást képviselje. „Sok sikert kívánok a munkájához!” – tette hozzá.

Panda Ákos személyét azonban az októbertől munkába álló Pintér Bence nem fogadja el (bár beleszólása még/már nincs), a néhány nappal ezelőtti posztjában azt írta, „teljesen egyértelmű, hogy a közfeladatait ellátni képtelen Győr+ éléről a bukott polgármester bizalmi emberét, Adorján Andreát meneszteni kell. Csak így elképzelhető, hogy az önkormányzati média újra el tudja látni a feladatát: a lakosság normális tájékoztatását. A volt városvezető azonban továbbra is görcsösen ragaszkodik a hatalmához, és immáron a harmadik hatalomátmentési kísérletébe fog bele: Panda Ákost, a Fidesz győri lejárató plakátjait készítő álcivilt nevezteti ki a Győr+ élére.”

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 06. 09:13, péntek | Helyi

Katonás rend a női kéziseknél (VIDEÓ)

A 2024/25-ös évadnak hat új igazolással a soraiban nekivágó Győri Audi ETO KC csapata a hagyományoknak megfelelően csapatépítő programon vett részt.

2024. Szeptember 06. 07:14, péntek | Helyi

Szombaton, a rally miatt változik a piac

Rendezvény miatt változik a Dunakapu téri piac helyszíne szeptember 7-én, jelezte előre a Győrszol.

2024. Szeptember 05. 09:14, csütörtök | Helyi

A Dortmund sztárja Gyirmóton edz

Karem Adeyemi, a Borussia Dortmund csatára a német U21-es válogatottal Gyirmóton készül a szerdai Izrael elleni mérkőzésre. Tegnap sokan kérték közös fotóra a gyirmóti utánpótlásból.

2024. Szeptember 05. 08:12, csütörtök | Helyi

Tükröt tartanak a nézők elé

Két előadást is láthat a közönség a Győri Balett most készülő bemutatójában.