Városlista
2024. szeptember 10, kedd - Nikolett, Hunor

Hírek

2011. Február 15. 17:57, kedd | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Új csomópont Szabadhegyen

Új csomópont Szabadhegyen

Újabb körforgalmat avattak Győrben. A Jereváni és az Erfurti út csomópontját kedd délelőtt adták át hivatalosan a győri polgároknak.

Régi forgalmi problémát old meg az új győri csomópont. A 17 méter sugarú körforgalom lényegesebben könnyebbé teszi a térség közlekedését. Az új kereszteződésben megoldották a gyalogos, és kerékpáros forgalom zavartalan működését, valamit elhárítottak egy, közel harminc éve létező veszélyforrást is.
A körforgalom építésénél ugyanis kiderült, hogy szivárog az útest alatt lévő gázvezeték, amit az építők vadonatújra cseréltek. A kivitelezés során új helyet kapott egy buszmegálló a Jereváni úton. A beruházás költsége megközelítette a 83 millió forintot.
Az új körforgalmat Simon Róbert Balázs alpolgármester adta át Hajszán Gyulának, aki a kerület lakosainak nevében vette át az új létesítményt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 09. 09:14, hétfő | Helyi

Jövőre már pilótákat is képeznek a Széchenyi-egyetemen

A nagy utasszállító repülőgépek vezetésére készíti fel a hallgatókat az a képzés, amelyet a győri Széchenyi István Egyetem indít 2025 februárjától a Wizz Air légitársasággal partnerségben.

2024. Szeptember 09. 08:09, hétfő | Helyi

Iskolapélda Győrben is

Iskolapélda elnevezéssel indított kampányt a rendőrség annak érdekében, hogy tanévkezdéskor ne történjen gyermekeket érintő közlekedési baleset.

2024. Szeptember 09. 07:08, hétfő | Helyi

Veszélyes növény közeledik hozzánk – jelezte az agrárminiszter

A kaukázusi medvetalp mérgező, fényérzékenyítő növény, veszélyes, mivel már az emberi bőrrel érintkezve kifejti mérgező hatását.

2024. Szeptember 08. 09:12, vasárnap | Helyi

Bíró Attila visszatért, a vízilabda edző a GYVSE Uni-Győr női szakágvezetője

Visszatér Bíró Attila a vizilabdasportba.