Városlista
2024. augusztus 1, csütörtök - Boglárka

Hírek

2011. Március 12. 07:53, szombat | Bulvár
Forrás: NapiászOnline

Új üzleti ötletekkel állt elő Kokó

Új üzleti ötletekkel állt elő Kokó

Kovács Kokó István éppen szakdolgozatát írja a profi ökölvívás gazdasági modellje témájában a Testnevelési Főiskolán, és máris új üzleti ötlettel állt elő, amiről először a Frizbi stúdiójában nyilatkozott.

A többszörös olimpiai és világbajnok bokszoló, Kovács István aktív sportpályafutását rég befejezte, több mint 320 mérkőzés (profi és amatőr), és 1 db profi vereség a mérleg.

„31-32 évesen éreztem meg, hogy nem tudok már úgy regenerálódni, felkészülni, nem találom örömöm a felkészülésben, hogy elviseljem azt a fájdalmat. Sok álmatlan éjszakát, gondolkodást, családdal átbeszélt délutánt követett a döntés, hogy lemondok a profi ökölvívó pályáról és a sportdiplomácia irányába indultam el, ez már 8 éve tart.” – mesélte Hajdú Péternek a TV2 Frizbi című műsor felvételén.

„Többet lát a családod, mint korábban?” - kérdezte Hajdú Péter műsorvezető. „Hétvégén ritkán vagyok itthon, többet utazom, mint profi koromban. Ez a munka nagy felelősség, én osztom szét a munkát a többieknek, viszont oda utazom, ahova akarok. Én vagyok a VB európai alelnöke, két évvel ezelőtt kreáltuk egy Európa bajnoki címet, ez és az ökölvívó mérkőzések, események szervezése hozzám tartozik.”

Sikeres az üzleti életben: Kokó pályafutása Julio Pablo Chacon argentin bajnok miatt ért véget itt Budapesten. Ennek ellenére semmi baja Argentínával, nincs benne harag a sportoló ellen, szívesen vendégül látná éttermében. Tehát nem tekinti az előzményeket rossz ómennek, új üzleti vállalkozása, az „Argentin Stake-ház” nemsokára megnyitja kapuit. Hogy ide honnan szerzi be a húst? Kiderül a Frizbi vasárnap esti adásából.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.