Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2024. Május 31. 10:15, péntek | Helyi

Újabb büszkeségről számolhatunk be: Meronka Péter kollégánk Győr Sportjáért díjat kapott!

Újabb büszkeségről számolhatunk be: Meronka Péter kollégánk Győr Sportjáért díjat kapott!

Átadták a Győr Oktatásügyéért és a Győr Sportjáért díjakat a Városházán. Kollégánk Meronka Péter munkáját is elismerték, büszkék vagyunk rá!

Május 30-án, pedagógusnap alkalmából hat elismerést osztott ki a városvezetés a Városháza dísztermében.

Győr Oktatásügyéért díjat vehetett át dr. Bókáné Váczi Ilona a Győri Szakképzési Centrum Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Technikum és Kollégium tanára, Máté Mária, a Győri Kovács Margit Óvoda igazgatója, valamint Németh Péter, a Győri Fekete István Általános Iskola igazgatója.

Máté Mária kérdésünkre elmondta, ezt a munkát csak szeretettel, hivatástudattal lehet végezni. Már az óvónőképző szakközépiskolában is tudta, hogy ezen a pályán fog elhelyezkedni. 1991 óta dolgozik a Kovács Margit óvodában, meghatottsággal és hálával fogadta az elismerést.

Győr Sportjáért díjat kapott Kolozsváriné Csay Renáta kajakozó, a Graboplast Győri Vízisport Egyesület kajak-kenu edzője, Auer Károly a Győri Férfi Kézilabdáért Közhasznú Alapítvány kurátora, valamint kollégánk, Meronka Péter újságíró, riporter, az Oxygen Media programigazgatója.

Meronka Péter Gyulai István díjas kollégánk elmondta, 30 éve dolgozik Győrben, soha nem akart máshova menni, számára Győr és a sport a legfontosabb, ezért is különösen örömteli ez az elismerés.

Rövid időn belül ez a második oklevél, amit Pepe átvehetett, rendkívül büszkék vagyunk rá, az eredményeire. Scharek Zsuzsa kolléganőnk írta le néhány sorban gondolatait Pepéről, akit hosszú éve barátjának hívhat.

HA CSAK EGY MONDATOT MONDHATNÉK RÓLAD AZ A KÖVETKEZŐ LENNE. TISZTESSÉG, BECSÜLET, MINDENKINEK MINDENBEN SEGÍTENI, MINDEN FELADATOT TÖKÉLETESSÉGRE TÖREKEDVE TELJESÍTENI, HA KELL A TELEVÍZIÓ/RÁDIÓ SZERKESZTŐSÉGÉBEN ÉJSZAKÁZVA, HÁLÁSNAK LENNI MINDEN APRÓ REZDÜLÉSÉRT AMIT AZ ÉLET ELÉD DOBOTT, SZAKMAI ALÁZATTAL NEVELNI, TANÍTANI PÁLYAKEZDŐ KOLLÉGÁIDAT, KOMMENTÁTORKÉNT EGYÜTT LÉLEGEZNI A CSAPATOKKAL, NAGYBŐGŐT CIPELNI A FILHARMONIKUSOKKAL, HA KELL KÁBELEZNI A FÖLD ALATT VAGY ADÓTORONYBA MÁSZNI A JOBB ADÁSMINŐSÉG MIATT, 4 NAPON KERESZTÜL ÖSSZEFOGNI EMBEREKET A SZAKADÓ HÓBAN EGYETLEN CÉL ÉRDEKÉBEN, TOJÁSTARTÓ DOBOZOKAT RAKOSGATNI EGY-EGY VETÉLKEDŐ SIKERÉÉRT, KILÉPVE A VÁGÓHELYSÉGBŐL TELEFONNAL A FÜLEDEN ÉPP FOGADSZ 3 VENDÉGET MIKÖZBEN HALLOD, HOGY MI EGY VÁGÁSSAL KÜSZKÖDÜNK FÉL ÓRÁJA, MAJD ODALÉPVE HOZZÁNK EGYETLEN MOZDULATTAL MEGOLDASZ MINDENT….MONDD, HOGY CSINÁLOD???? HOGY NEM VAGY FÁRADT SOHA?
TUDOM!!!!!!
VÉGTELEN ENERGIÁT AD A SZAKMAI ALÁZAT, A JÓKEDVED, HISZ TÁRSASJÁTÉKOT IS GYÁRTASZ NEKÜNK HA ÉPP AZ KELL, MINDEN PERCBEN HAJT AZ, HOGY MÁSOKNAK SEGÍTHESS MINDENBEN.
KÖSZÖNÖM, HOGY ÉJJEL KETTŐKOR FELHÍVHATLAK, HOGY PEPEEEE GYERE BAJ VAN VONTATNI KELLENE ÉS TUDOM, HOGY TE JÖSSSZ ÉS OTT VAGY!
KÖSZÖNÖM, HOGY ISMERHETLEK ÉS TANULHATTAM TŐLED!
A TEJBERIZST VISZEM MEGGYEL, BORSÓT ZSENGÉT HOGY MAJSZOLHASSAD, A KEKSZEDET PEDIG EGYÜTT ESSZÜK MEG EGY KAMERA MÖGÖTT.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?