Városlista
2024. augusztus 7, szerda - Ibolya

Hírek

2014. Március 17. 11:05, hétfő | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Újabb műtét? De most mijét fogja levetetni Angelina Jolie?

Újabb műtét? De most mijét fogja levetetni Angelina Jolie?

A tavaly elvégeztetett dupla masztektómia után újra mellrák megelőző beavatkozás vár Angelina Jolie-ra. Ezt maga a sztár erősítette meg az Entertainment Weekly-nek adott nyilatkozatában.

Hiába végeztek el tavaly dupla emlőeltávolító műtétet Angelina Jolie-n, most úgy tűnik a teljes biztonsága érdekében újabb mellrákot megelőző operációra lesz szüksége.

Mint ismert, a sztár édesanyja és nagynénje is mellrák következtében hunyt el. Angelina ezért döntött úgy tavaly, hogy alaposan kivizsgáltatja magát. Miután kimutatták a testében az örökletes emlőrák kialakulásában szerepet játszó BRCA1 gént, és megállapították, hogy 87%-os eséllyel alakulhat ki nála is a daganatos megbetegedés Angelina és orvosai a megelőző beavatkozás mellett döntöttek.

A harmincnyolc éves színésznőn az elmúlt évben dupla masztektómiát hajtottak végre, ami azt jelenti hogy mindkét mellét eltávolították, majd rekonstrukciós beavatkozásokon is átesett. Akkor úgy tűnt, hogy Angelina kikerült a kockázati zónából, ám az újabb vizsgálatok nemrég kimutatták, hogy nem volt elegendő az az operáció. A sztár ezért a közeljövőben újra kés alá fekszik, hogy biztosan védett legyen.

A karitatív és jótékonysági tevékenységeiről is ismert hatgyermekes édesanya eddig is nők millióinak volt méltó példaképe. Azzal pedig, hogy nyíltan felvállalja és őszintén beszél az ilyesfajta gondjairól rengeteg sorstársának segít átvészelni ezt az időszakot és elfogadni az ezzel járó lelki megrázkódtatásokat.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 06. 07:57, kedd | Bulvár

Indul Kapu Tibor magyar űrhajós kiképzése Houstonban

Megérkezett Houstonba hétfőre az Axiom Space Ax-4 küldetésének teljes legénysége - köztük Kapu Tibor magyar űrhajós -, hogy megkezdjék kiképzésüket - közölte a houstoni központú cég hétfőn a honlapján.

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.

2024. Augusztus 02. 07:49, péntek | Bulvár

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát Erdélyben

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát, az Összetartozás temploma az egykori település valamennyi felekezetét képviseli.